Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317842000017

Hultafors G59-2-10 Meterstock i Glasfiber 2m

Hultafors G59 meterstock är en robust och hållbar mätverktyg, perfekt för professionella och DIY-projekt. Tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, erbjuder den utmärkt motståndskraft mot fukt. Med tydlig metrisk gradering och röda decimetersiffror, är denna 2m långa och 15mm breda meterstock ett pålitligt verktyg för exakta mätningar.

In stock
product.showwarehousestatus
136,00 kr

product.fulldescription

Hultafors G59 meterstock är ett essentiellt verktyg för alla som behöver pålitliga och exakta mätningar i sitt arbete eller hemmaprojekt. Denna meterstock är tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, vilket ger den en unik hållbarhet och motståndskraft mot fukt. Detta gör den idealisk för användning i olika miljöer, inklusive de som är utsatta för fukt och vatten.

Meterstocken har en tydlig och lättläst metrisk gradering i svart på båda sidor, med röda decimetersiffror som gör det enkelt att snabbt avläsa mätningar. Graderingen är foliepräglad, vilket ger ett extra skydd mot nötning och förlänger verktygets livslängd.

Med en längd på 2 meter och en bredd på 15 mm, är Hultafors G59 meterstock både kompakt och mångsidig. Den är typgodkänd enligt EU klass III, vilket garanterar dess precision och tillförlitlighet. Den gula färgen gör den lätt att hitta bland andra verktyg, vilket är en praktisk fördel i arbetsmiljöer.

Denna meterstock är ett utmärkt val för hantverkare, byggare, arkitekter och DIY-entusiaster som behöver ett pålitligt mätverktyg som står emot tuffa arbetsförhållanden. Dess hållbarhet och precision gör den till en värdefull investering för alla som regelbundet arbetar med mätningar.

- Glasfiberförstärkt polyamid för ökad motståndskraft mot fukt.
- Tydlig metrisk gradering med röda decimetersiffror för enkel avläsning.
- Foliepräglad gradering för skydd mot nötning.
- Typgodkänd enligt EU klass III för garanterad precision.
- Kompakt och lättanvänd design.

Hultafors G59 meterstock är ett hållbart och exakt mätverktyg för alla typer av mätuppgifter.

Användningsområden
Bygg- och konstruktionsprojekt.
Arkitektur och design.
Hemmafix och DIY-projekt.

Tekniska data
Längd 2m
Bredd 15mm
Färg Gul

product.downloads

Customers who bought this item also bought

78,00 kr
50,00 kr
21,00 kr
118,00 kr
8,00 kr
300,00 kr
44,00 kr
57,00 kr