Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317843561012

Hultafors BT5 Mätband KL-1 (5m)

Hultafors BT är ett måttband med dubbelsidig stålgradering för exakta mätningar och utsättning av reglar. Det har en gul, matt yta för reflexfria avläsningar och en undersida med CC-mått gradering för 30/60 och 45 cm. Kapseln är tillverkad av stryktålig ABS-plast med gummidetaljer och har en dämpande bandretur. Inkluderar en unik bälteshållare med snabbfunktion, ergonomisk bromsknapp och möjlighet till invändig mätning.

In stock
product.showwarehousestatus
367,00 kr

product.fulldescription

Hultafors BT måttband är ett idealiskt verktyg för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sina mätverktyg. Detta måttband är utrustat med ett dubbelsidigt stålmätband som erbjuder exakta mätningar och är särskilt användbart för utsättning av reglar.

Mätbandets yta är gul och matt, vilket minimerar reflexer och underlättar avläsning i olika ljusförhållanden. Den unika graderingen på undersidan för CC-mått 30/60 och 45 cm gör det enkelt att mäta och markera reglar och andra byggmaterial.

Kapseln är tillverkad av stryktålig ABS-plast och är förstärkt med gummidetaljer på utsatta delar. Detta ger en ökad hållbarhet och skyddar både mätbandet och arbetsytan. Dessutom har mätbandet en dämpande bandretur som skyddar ändhaken mot skador, vilket förlänger livslängden på verktyget.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Hultafors BT är dess unika bälteshållare med snabbfunktion. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt frigöra mätbandet med en hand, vilket är en stor fördel när man arbetar i trånga eller svåråtkomliga utrymmen. Mätbandet har också en ergonomisk bromsknapp som gör det enkelt att låsa bandet vid mätning.

För invändiga mätningar kan användaren enkelt lägga till 100 mm till mätningen, vilket ger en extra flexibilitet och användbarhet för olika typer av mätuppgifter.

- Dubbelsidig stålgradering för exakta mätningar.
- Matt yta för reflexfria avläsningar.
- CC-mått gradering för enkel utsättning av reglar.
- Stryktålig ABS-plast och gummidetaljer för ökad hållbarhet.
- Dämpande bandretur för skydd av ändhaken.
- Unik bälteshållare med snabbfunktion.
- Ergonomisk bromsknapp för enkel låsning.
- Möjlighet till invändig mätning.

Hultafors BT måttband är en pålitlig och mångsidig lösning för alla som behöver ett exakt och hållbart mätverktyg för en mängd olika projekt.

Användningsområden
Professionell bygg- och konstruktionsarbete.
DIY-projekt och hemrenovering.
Mätning av reglar och andra byggmaterial.
Invändiga mätningar och layoutarbete.

Tekniska Data
Längd 5m
Gradering mm
Bladbredd 19mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

39,00 kr
49,00 kr
54,00 kr
118,00 kr
71,00 kr
14,00 kr
79,00 kr
81,00 kr