Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317841000018

Hultafors 59-2-10 Meterstock 59 2m

Hultafors 59 är en klassisk meterstock av hög kvalitet, traditionellt tillverkad av glasbjörk och svenskt stål. Den tunna designen ger en smidig användning, medan den metriska graderingen i svart med röda decimetersiffror ger tydlig avläsning. EU klass III typgodkänd garanterar noggrannhet. Meterstocken är skyddslackad med en vattenbaserad lack för bättre motståndskraft mot smuts och fukt. De värmebehandlade och epoxylackerade lederna, samt inoljning på tre ställen, försäkrar en hållbar och smidig funktion.

In stock
product.showwarehousestatus
79,00 kr

product.fulldescription

Hultafors 59 meterstock representerar en kombination av traditionellt hantverk och modern precision. Tillverkad av hållbart glasbjörkträ och robust svenskt stål, erbjuder denna meterstock en hållbarhet och smidighet som är oöverträffad i dess klass. Varje sticka är noggrant designad för att vara så tunn som möjligt utan att kompromissa med styrka, vilket underlättar mätning även i trånga utrymmen.

Den dubbelriktade graderingen är tydlig och lätt att avläsa tack vare den kontrasterande svarta texten och de framträdande röda decimetersiffrorna. Detta underlättar snabb och korrekt mätning vid en mängd olika arbetsuppgifter. Typgodkännandet enligt EU klass III säkerställer att meterstocken uppfyller höga standarder för mätnoggrannhet.

Ytan på Hultafors 59 är skyddad av en vattenbaserad lack, vilket inte bara minskar miljöpåverkan men också ökar motståndskraften mot smuts och fukt. Detta gör att meterstocken kan användas i många olika miljöer och under varierande arbetsförhållanden.

De epoxylackerade lederna är värmebehandlade för att motstå slitage och har oljats in på tre strategiska ställen för att säkerställa att de behåller sin smidighet och funktion över tid. Hultafors tar kvalitetskontroll på allvar, vilket visas genom att varje tumstockssticka genomgår en dubbel kontroll i produktionsprocessen med hjälp av höghastighetskamera.

- Tillverkad av hållbart glasbjörk och svenskt stål för lång livslängd.
- Vattenbaserad lack ger skydd mot smuts och fukt.
- Dubbel gradering med tydliga siffror för enkel avläsning.
- Högklassiga led som är värmebehandlade och epoxylackerade.
- EU klass III typgodkänd för precision och tillförlitlighet.

Hultafors 59 meterstock är en pålitlig och hållbar mätpartner, perfekt för professionella hantverkare. Med sin noggranna gradering och robusta konstruktion erbjuder den en mätupplevelse av högsta kvalitet, skyddad mot smuts och fukt.

Användningsområden
Professionellt hantverk och konstruktion.
Exakta mätningar inom snickeri och byggnation.
Användning i krävande arbetsmiljöer.

Tekniska data
Längd 2m
Bredd 17mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

16,00 kr
54,00 kr
14,00 kr
14,00 kr
99,00 kr
21,00 kr
118,00 kr
388,00 kr