Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: HiKOKI
SKU   95302756

HiKOKI Parallellanslag (C18DSL, C6SS, C6BU2, C6BUY, C7SS, C7BU2)

HiKOKI parallellanslag är ett tillbehör designat för att passa en rad HiKOKI sågar, inklusive modellerna C18DSL, C6SS, C6BU2, C6BUY, C7SS och C7BU2. Detta parallellanslag är idealiskt för att uppnå precisa och raka snitt, och är ett oumbärligt verktyg för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Det är tillverkat för att möta HiKOKI:s höga kvalitetsstandarder och säkerställer exakta mätningar och snitt vid användning med kompatibla sågar.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
102,00 kr incl. VAT

product.fulldescription

HiKOKI parallellanslag är ett specialtillverkat tillbehör som är utformat för att förbättra precisionen och användarvänligheten vid sågning med flera av HiKOKI:s populära sågmodeller. Detta parallellanslag är kompatibelt med modellerna C18DSL, C6SS, C6BU2, C6BUY, C7SS och C7BU2, vilket gör det till ett mångsidigt tillbehör för en rad olika såguppgifter.

Parallellanslaget är speciellt användbart för att uppnå raka och precisa snitt, vilket är avgörande för många snickeri- och byggprojekt. Det är enkelt att installera och justera, vilket gör det möjligt för användaren att snabbt ställa in önskad bredd och uppnå konsekventa snitt gång på gång.

Tillverkat med HiKOKI:s kända kvalitet och precision, är detta parallellanslag robust och hållbart, vilket säkerställer att det kan stå emot de krävande förhållandena i en professionell arbetsmiljö. Det är också ett utmärkt tillbehör för DIY-entusiaster som vill förbättra sin sågningsteknik och uppnå professionella resultat.

Parallellanslaget är enkelt att använda och bidrar till ökad säkerhet vid sågning, eftersom det hjälper till att hålla materialet stabilt och säkert under sågprocessen. Detta minskar risken för fel och olyckor, vilket gör det till ett värdefullt tillbehör för alla som använder en HiKOKI-såg.

- Kompatibilitet med flera HiKOKI-sågmodeller för mångsidighet.
- Förbättrar precision och exakthet vid sågning.
- Enkel installation och justering för snabb användning.
- Robust och hållbar konstruktion för långvarig användning.
- Ökar säkerheten genom att stabilisera materialet under sågning.

HiKOKI parallellanslag är ett värdefullt tillbehör för användare av HiKOKI-sågar, som erbjuder förbättrad precision, användarvänlighet och säkerhet. Det är ett måste för alla som vill uppnå professionella sågresultat.

Användningsområden
Professionellt snickeri och byggprojekt.
DIY-projekt och hemreparationer.
Exakta och raka snitt i olika material.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

109,00 kr
39,00 kr
297,00 kr
213,00 kr
296,00 kr
207,00 kr
163,00 kr
193,00 kr