Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: HiKOKI
SKU   68000614

HiKOKI KC18DA Combokit 18V DV18DA+WH18DA (2x2,0ah)

HiKOKI KC18DA Combokit är en kraftfull duo av 18V-verktyg, perfekt för professionella och DIY-entusiaster. Innehåller en borrskruvdragare DS18DD med max moment på 50 Nm och en slagskruvdragare WH18DA med 140 Nm. Båda verktygen är kompakta och ergonomiska, väger endast 1,3 kg vardera med batteri. Setet inkluderar 2 st 2,0Ah Li-ion slide batterier med indikator, batteriladdare och en praktisk förvaringsväska.

In stock
product.showwarehousestatus
1 975,00 kr

product.fulldescription

HiKOKI KC18DA Combokit är en idealisk lösning för alla som behöver kraftfulla och pålitliga verktyg för skruvning och borrning. Denna uppsättning innehåller två 18V-verktyg som är designade för att hantera en mängd olika uppgifter med lätthet.

Borrskruvdragaren DV18DA har ett max moment på 50 Nm och en kapacitet för trä och stål på 36/13 mm, vilket gör den perfekt för en mängd olika borrnings- och skruvningsuppgifter. Dess kompakta design och ergonomiska grepp gör den bekväm att använda, även under längre perioder.

Slagskruvdragaren WH18DA erbjuder ett imponerande max moment på 140 Nm, vilket gör den idealisk för tunga uppgifter som kräver extra kraft. Precis som borrskruvdragaren är den lätt och ergonomisk, vilket minskar trötthet och ökar effektiviteten.

Båda verktygen väger endast 1,3 kg med batteri, vilket gör dem lätta att hantera och transportera. Combokitet levereras med två 2,0Ah Li-ion slide batterier med indikator, vilket ger dig en tydlig överblick över batteriets laddningsstatus. Dessutom ingår en batteriladdare och en praktisk maskinkoffert för enkel förvaring och transport.

HiKOKI KC18DA Combokit är det perfekta valet för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som behöver pålitliga och kraftfulla verktyg för en mängd olika uppgifter.

- Kraftfull borrskruvdragare och slagskruvdragare i ett set.
- Ergonomisk design för bekväm användning.
- Lätta verktyg för enkel hantering och transport.
- Batterier med indikator för enkel övervakning av laddningsstatus.
- Praktisk maskinkoffert för förvaring och transport.

HiKOKI KC18DA Combokit är en kraftfull och mångsidig uppsättning av 18V-verktyg, perfekt för en mängd olika skruvnings- och borrningsuppgifter.

Användningsområden
Professionella hantverkare.
DIY-projekt och hemmabruk.
Skruvnings- och borrningsuppgifter.

Levereras med
Slagborrmaskin 18V DV18DA
Slagskruvdragare WH18DA
2x 18V 2,0ah batterier BSL1820M
Laddare UC18YKSL
Förvaringsväska

product.downloads

Customers who bought this item also bought

244,00 kr
153,00 kr