Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gorilla
SKU   5704947007355

Gorilla Epoxy Lim Transparent 25ml

Gorilla Epoxy är känt som ett av de starkaste och mest slitstarka epoxylimmen på marknaden, med en tvåkomponentsformulering som inte bara garanterar hög hållfasthet (232 kg/cm²), utan även erbjuder en oöverträffad användbarhet. Dess höga spaltfyllnad gör att det snabbt kan limma ojämna och vertikala ytor, vilket gör det idealiskt för en mängd olika projekt och reparationer. Härdningsprocessen är extremt snabb, med en initial härdningstid på 30 sekunder och den är redo för lättare användning efter endast 5 minuter. När limmet har härdat är det helt transparent och klart, med en UV-skyddad formulering som förhindrar att det bleks eller gulnar över tiden. Detta gör Gorilla Epoxy idealiskt för applikationer där estetiken är viktig. Limmet kan användas på en mängd olika material inklusive plast, trä, glas, metall, keramik och sten.

In stock
product.showwarehousestatus
118,00 kr

product.fulldescription

Gorilla Epoxy står ut som ett överlägset val bland epoxylim på marknaden idag, tack vare dess avancerade tvåkomponentsformulering och exceptionella hållfasthet. Denna kraftfulla produkt är utformad för att leverera pålitliga och långvariga resultat för en mängd olika limningsbehov, och den är speciellt framtagen för att erbjuda användare snabb och pålitlig prestanda i alla situationer.

Med en förbluffande hållfasthet på 232 kg/cm² är Gorilla Epoxy inte bara starkt; det är också snabbverkande och mycket mångsidigt. Limmet erbjuder hög spaltfyllnad, vilket innebär att det kan användas för att effektivt limma ojämna och vertikala ytor. Detta gör det till en oumbärlig resurs för hantverkare och DIY-entusiaster.

Dess snabbhärdande formulering betyder att användare inte behöver vänta länge för att fortsätta med sina projekt. Gorilla Epoxy börjar härda inom 30 sekunder och är redo för lättare användning efter bara 5 minuter. Detta snabba resultat betyder att du kan fortsätta med ditt arbete utan onödiga avbrott.

Gorilla Epoxy är inte bara starkt och snabbt; det är också vackert. Efter genomhärdning blir limmet helt transparent och klart, vilket ger en nästan osynlig finish. Dessutom är dess formulering UV-skyddad, vilket innebär att limmet inte bleker eller gulnar över tid. Oavsett om du arbetar med plast, trä, glas, metall, keramik eller sten, är Gorilla Epoxy det självklara valet för starka, pålitliga och estetiskt tilltalande resultat.

- Exceptionell hållfasthet på 232 kg/cm²
- Snabbhärdande, redo för användning efter 5 minuter
- Transparent och klar finish
- UV-skyddad formulering förhindrar blekning och gulning
- Hög spaltfyllnad för ojämna och vertikala ytor
- Mångsidig användning på olika material

Gorilla Epoxy är ett kraftfullt och mångsidigt epoxylim med snabb härdning och exceptionell hållfasthet på 232 kg/cm². Med sin klara, UV-skyddade finish och förmåga att limma en mängd material, inklusive ojämna och vertikala ytor, är det ett utmärkt val för olika limningsprojekt och reparationer.

Användningsområden
Limning av ojämna och vertikala ytor
Reparationsprojekt på olika material
Projekt där en transparent och UV-resistent finish är nödvändig

product.downloads

Customers who bought this item also bought

148,00 kr
265,00 kr
90,00 kr
296,00 kr
56,00 kr