Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gloria
SKU   5122700

Gloria Rostfri Koncentratspruta 510TK Profiline (10 liter)

Gloria 510TK är en robust och användarvänlig koncentratspruta med 10 liters kapacitet. Den är idealisk för olika sprutningsbehov, tål de flesta medel, och är utrustad med säkerhetsfunktioner som säkerhetsventil och tryckluftspåfyllning. Väger 5,5 kg och har en slanglängd på 1,3 meter.

In stock
product.showwarehousestatus
3 087,00 kr

product.fulldescription

Gloria 510TK koncentratspruta är en högkvalitativ och hållbar lösning för dina sprutningsbehov. Med en generös behållarvolym på 10 liter och en maximalt tillåten tryckkapacitet på 6 bar, är denna spruta perfekt för både professionellt och hemmabruk. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket garanterar lång livslängd och motståndskraft mot korrosion.

Denna koncentratspruta är utformad för att hantera en mängd olika vätskor, men det är viktigt att notera att den inte är lämplig för användning med klor, svavelsyra, saltsyra, eller andra starkt frätande ämnen och lösningsmedel. Den är idealisk för användning inom ett PH-värde över 5, vilket gör den mångsidig för en rad olika applikationer.

Gloria 510TK är utrustad med en praktisk handpump för enkel användning och en flatstråledysa för effektiv spridning av vätskor. Dessutom har den en säkerhetsventil för ökad säkerhet och möjlighet till tryckluftspåfyllning för extra bekvämlighet. Med en vikt på 5,5 kg och en slanglängd på 1,3 meter, är denna spruta både lätt att hantera och flexibel i användning. Dessutom finns det en tillvalsmöjlighet för en transportvagn, vilket gör den ännu mer användarvänlig för större områden.

- Stor kapacitet på 10 liter.
- Hög kvalitet och hållbarhet.
- Användarvänlig med handpump och säkerhetsventil.
- Flexibel med möjlighet till tryckluftspåfyllning.
- Lätt att transportera och hantera.

Gloria 510TK koncentratspruta är en pålitlig och mångsidig lösning för dina sprutningsbehov, perfekt för både professionellt och hemmabruk.

Användningsområden
Trädgårdsskötsel och växtvård.
Rengöring och desinfektion.
Industriellt bruk.

Tekniska Data
Behållare volym 10 liter
Dysa Flatstråle
Handpump Ja
Max fyllmängd 10 liter
Max tryck 6 bar
Mått LxBxH 260x230x650 mm
Slanglängd 1,3 meter
Säkerhetsventil Ja
Transportvagn Tillbehör
Tryckluftspåfyllning Ja
Vikt 5,5 kg

product.downloads

Customers who bought this item also bought

16,00 kr
90,00 kr
368,00 kr
1 369,00 kr
481,00 kr
109,00 kr
84,00 kr
75,00 kr