Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gloria
SKU   810725

Gloria Koncentratspruta PRO 5 (5 liter)

Gloria PRO 5 industrispruta erbjuder praktisk och effektiv spridning av vattenlösliga kemikalier för en mängd olika användningsområden, inklusive konstruktion och tapetborttagning. Dess oljebeständighet och kraftfulla tryckpump gör den till ett måste för professionella och DIY-projekt.

In stock
product.showwarehousestatus
565,00 kr

product.fulldescription

Gloria PRO 5 är en högkvalitativ industrispruta designad för att möta de krävande behoven hos professionella användare. Med en kapacitet på 5 liter och ett maximalt tryck på 3 bar, är denna spruta idealisk för en rad användningsområden från konstruktionsarbete till underhåll av trädgården. Den är särskilt effektiv för applicering av vattenlösliga kemikalier och är oljebeständig, vilket gör den till en pålitlig partner för tuffa jobb.

Sprutans kraftfulla tryckpump och jetstråle möjliggör ett mångsidigt arbetsområde, medan det medföljande flatstrålemunstycket i plast tillåter en jämn och kontrollerad spridning av vätskor. FKM/Viton® packningen garanterar en säker och tät försegling, vilket är avgörande för att hantera kemikalier säkert. Med en vikt på endast 1,67 kg och en praktisk bärrem, är Gloria PRO 5 lätt att bära och använda över längre perioder.

Denna industrispruta är lämplig för medel med ett pH-värde mellan 5 och 9, vilket gör den till en flexibel lösning för många olika typer av vätskor.

- Oljebeständig och lämplig för vattenlösliga kemikalier.
- Kraftfull tryckpump och jetstråle för effektiv spridning.
- 5 liters kapacitet med ett maxtryck på 3 bar.
- Lätt och portabel design med bärrem.
- Lämplig för medel med pH-värde 5-9.

Gloria PRO 5 industrispruta är en mångsidig och effektiv lösning för professionella användare som behöver en pålitlig utrustning för spridning av kemikalier i olika miljöer.

Användningsområden
Konstruktionsprojekt och underhållsarbeten.
Fuktning av tapeter för enkel borttagning.
Trädgårdsskötsel och landskapsvård.

Lämplig för medel med pH-värde 5-9.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

70,00 kr
34,00 kr
65,00 kr
129,00 kr
68,00 kr
197,00 kr
88,00 kr
680,00 kr