Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gardena
SKU   4078500055741

GARDENA Väggslangbox RollUp XL 35m - Enkel och Bekväm Trädgårdsvattning

GARDENA Väggslangbox RollUp XL gör vattningen av trädgården enklare och bekvämare. Den innovativa designen förvarar trädgårdsslangen kompakt och automatiskt, med en 35 m lång slang som når alla hörn av din trädgård. Monteras på väggen och kan svängas 180°, vilket ger stor räckvidd utan att slangen viks eller trasslar. Slangen dras enkelt ut och låses på plats, och med ett lätt ryck dras den automatiskt in igen med RollControl-teknik för säker och kontrollerad indragning. Levereras med alla nödvändiga anslutningsdelar och installationsmaterial.

In stock
product.showwarehousestatus
2 498,00 kr

product.fulldescription

Nu behöver du inte längre rulla upp trädgårdsslangen för hand eller smutsa ner dig – GARDENA Väggslangbox RollUp XL är lösningen för enkel och bekväm vattning. Den praktiska slangboxen monteras permanent på husväggen och ansluts till vattenkranen, vilket sparar utrymme och håller slangen snyggt förvarad när den inte används. Med ett väggfäste som kan svängas 180°, får du en stor rörelsefrihet och räckvidd, vilket förhindrar att slangen viks eller trasslar sig.

Den 35 meter långa slangen gör det enkelt att nå alla hörn av din trädgård. När du vill börja vattna, drar du bara ut slangen till önskad längd – korta låspunkter gör att slangen låses automatiskt på plats. Efter användning räcker det med ett lätt ryck för att aktivera den integrerade fjädern som drar in slangen tillförlitligt och jämnt, tack vare den innovativa RollControl-tekniken som garanterar en säker och kontrollerad indragning. Den integrerade slangstyrningen ser till att slangen lindas upp jämnt utan att trassla sig.

Slangboxen är tillverkad av högkvalitativa material med UV- och frostskydd, vilket gör att den kan användas året runt. För att ytterligare säkerställa dess hållbarhet och säkerhet är slangboxen utrustad med en stöldskyddsanordning. GARDENA erbjuder en femårig garanti på denna kvalitetsprodukt, vilket ger dig trygghet och säkerhet i din investering.

- Monteras enkelt på väggen och sparar utrymme
- Svängbart väggfäste ger 180° rörelsefrihet
- 35 meter lång trädgårdsslang når alla hörn av trädgården
- Automatisk låsning och indragning med RollControl-teknik
- Integrerad slangstyrning förhindrar trassel
- Tillverkad av högkvalitativa material med UV- och frostskydd
- Utrustad med stöldskyddsanordning
- Levereras med alla nödvändiga anslutnings- och installationsdelar

Användningsområden
GARDENA Väggslangbox RollUp XL är idealisk för alla som vill ha en bekväm och effektiv lösning för vattning av stora trädgårdar. Den är perfekt för både hemanvändare och professionella trädgårdsmästare som värdesätter enkel hantering och hög kvalitet.

Tekniska data
Slanglängd 35 m
Slangdiameter 13 mm
Frostskydd Ja
Gardenas garanti 5 år
Slanginmatning Fjäder

Levereras med
1 x Väggmonterad slanglåda RollUp XL
1 x Väggfäste inkl. skruvar
1 x 1,5 m anslutningsslang
3 x Krankoppling
1 x Slangkoppling
1 x Vattenstopp
1 x Rengöringsmunstycke
1 x Klassisk bevattningsspruta

product.downloads

Customers who bought this item also bought

8,00 kr
12,00 kr
80,00 kr
509,00 kr
187,00 kr
90,00 kr
169,00 kr
246,00 kr