Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Fein
SKU   92035223000

FEIN Dammsugare DUSTEX 25 L

Fein Dustex 25 L är en kompakt våt-/torrdammsugare perfekt för anslutning av elverktyg vid verkstads- och monteringsjobb. Den har en kraftfull turbin, låg bullernivå och en lång räckvidd tack vare en 6 meter lång kabel och 4 meter lång slang. Den har godkänts för dammklass L.

In stock
product.showwarehousestatus
4 087,00 kr

product.fulldescription

Fein Dustex 25 L är en kompakt våt-/torrdammsugare utformad för effektivt arbete i verkstäder och monteringsjobb. Denna dammsugare är utrustad med en kraftfull turbin för maximal sugeffekt, vilket resulterar i ett luftflöde på 70 l/s och ett undertryck på 253 mbar. Trots sin kraft, har Dustex 25 L en låg bullernivå på 67 dB (A), vilket gör den bekväm att använda i arbetsmiljöer.

Fein Dustex 25 L är byggd för att vara smidig och användarvänlig. Den har en lång räckvidd tack vare en 6 meter lång kabel och 4 meter lång slang. Dessutom är dammsugaren utrustad med stora, 360° vridbara rullar som ger optimal rörlighet även i trånga utrymmen.

En annan nyttig funktion hos denna dammsugare är verktygsmuffen med sugkraftsreglering, vilket gör det enkelt att justera sugeffekten baserat på dina specifika behov. Dessutom är den utrustad med ett autostart-uttag med startfördröjning för att undvika strömtoppar, vilket är en viktig säkerhetsfunktion.

Fein Dustex 25 L har en behållare med en volym på 22 liter och väger bara 8,0 kg enligt EPTA. Dammsugaren är godkänd för dammklass L, vilket innebär att den kan hantera allt från hushållsdamm till damm från byggmaterial.

- Kraftfull sugeffekt: Dustex 25 L har en stark turbin som ger ett luftflöde på 70 l/s och ett undertryck på 253 mbar.
- Lång räckvidd: Med en 6 meter lång kabel och 4 meter lång slang, har dammsugaren en imponerande räckvidd.
- Låg bullernivå: På endast 67 dB (A), ger Dustex 25 L minimalt med buller vid användning.
- Lätt och mobil: Med stora, 360° vridbara rullar och en vikt på endast 8,0 kg, är dammsugaren lätt att transportera och manövrera runt på arbetsplatsen.
- Godkänd för dammklass L: Dustex 25 L kan hantera både hushålls- och byggdamm.

Fein Dustex 25 L är en kraftfull och smidig våt-/torrdammsugare perfekt för verkstads- och monteringsjobb. Med en kraftfull turbin, lång räckvidd och låg bullernivå, erbjuder den optimal prestanda och komfort på arbetsplatsen.

Användningsområden
Verkstadsrengöring
Monteringsjobb
Bygg- och renoveringsprojekt

Tekniska data
Maximal ineffekt 1 380 W
Luftmängd 4 320 l/min
Max undertryck 253 mbar
Behållarens volym 22 l
Vikt enligt EPTA 8,0 kg
Kabellängd 6 m

Levereras med
1 Sugslang 4 m, Ø 35 mm
1 Verktygsmuff med sugkraftsreglering
1 Dammsugarpåse
1 Filter

product.downloads