Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: FAST
SKU   7319972873516

FAST Metallexpander-/Mollytång

FAST Metallexpandertång Hobby är ett essentiellt verktyg för enkelt och effektivt montage av metallexpander, anpassad för hobbyanvändning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
121,00 kr

product.fulldescription

FAST Metallexpandertång Hobby är det optimala verktyget för dig som arbetar med montage av metallexpander i mindre skala eller som en del av ditt hobbyprojekt. Denna tång är specialdesignad för att förenkla och effektivisera arbetet med metallexpander, vilket gör den till en oumbärlig del av din verktygslåda. Med en robust konstruktion och en ergonomisk design säkerställer tången att du kan genomföra monteringar med precision och komfort.

Användarvänlig design
FAST Metallexpandertång Hobby har en användarvänlig design som gör den enkel att hantera, även för mindre erfarna användare. Den ergonomiska formen minskar risken för trötthet i händerna vid långvarigt arbete.

Robust konstruktion
Tillverkad med hållbarhet i åtanke, står denna metallexpandertång upp mot krävande användning och garanterar lång livslängd. Dess robusta konstruktion innebär att den kan hantera de påfrestningar som kommer med att arbeta med metallexpander.

Effektivt montage
Med FAST Metallexpandertång Hobby blir montage av metallexpander snabbare och mer effektivt. Tångens design är optimerad för att ge maximal kraftöverföring från hand till expander, vilket minskar arbetsinsatsen och tid som krävs för montering.

- Användarvänlig och ergonomisk design för bekvämt arbete
- Robust konstruktion för lång hållbarhet och pålitlig användning
- Optimerad för effektivt montage av metallexpander, sparar tid och arbete

Användningsområden
FAST Metallexpandertång Hobby är idealisk för DIY-projekt och hobbyanvändning där montering av metallexpander krävs. Perfekt för hemmafixaren som behöver ett tillförlitligt verktyg för diverse projekt inom hemmet eller verkstaden.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

140,00 kr
296,00 kr
227,00 kr
227,00 kr
207,00 kr