Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DE7450

DeWalt DE7450 Saxstativ till DW745 & DWE7485

DeWalt DE7450 är ett flexibelt saxstativ anpassat för DeWalts kompaktare klyv-/bordssågar, specifikt modellerna DW745 & DWE7485. Med ihopfällbar design och avtagbara benförlängningar kan du enkelt anpassa och transportera stativet för olika såghöjder och arbetsmiljöer.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
810,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DE7450 representerar en perfekt kombination av flexibilitet och robusthet. Detta saxstativ är specialdesignat för att komplettera DeWalt's mindre klyv-/bordssågar, särskilt modellerna DW745 & DWE7485.

En av de främsta fördelarna med detta stativ är dess ihopfällbara funktion. Detta gör det enkelt att transportera och förvara, vilket är särskilt fördelaktigt för hantverkare på språng eller för dem med begränsat förvaringsutrymme.

Dessutom är stativet utrustat med avtagbara benförlängningar. Detta ger användarna möjlighet att justera höjden på stativet beroende på vilken såghöjd de föredrar, vilket ger ökad ergonomi och komfort under arbetet.

- Anpassad för DeWalt's DW745 & DWE7485 sågar.
- Ihopfällbar design för enkel transport och förvaring.
- Avtagbara benförlängningar ger flexibilitet i såghöjden.

DeWalt DE7450 saxstativ erbjuder en smidig och anpassningsbar lösning för användare av DeWalt's DW745 & DWE7485 klyv-/bordssågar. Med en praktisk ihopfällbar design och avtagbara benförlängningar kan detta stativ enkelt justeras för olika såghöjder, vilket gör det till ett måste för varje professionell hantverkare.

Användningsområden
Transport av DeWalt klyv-/bordssågar.
Flexibel arbetsmiljö med olika såghöjder.
Erbjuder en stabil arbetsstation för sågning.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

653,00 kr
6 390,00 kr
856,00 kr