Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DWS5029

DeWalt DWS5029 Utbytes-kantlist

DeWalt DWS5029 är ett splitterskydd (kantlist) som erbjuder en flisfri sågkant för en bättre finish vid sågning i trä. Den är kompatibel med DeWalts sågskenor och skensystem, med en längd på 3m.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 2-4 veckor).
product.showwarehousestatus
266,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DWS5029 är en innovativ kantlist, eller splitterskydd, som är utformad för att ge en ren och flisfri sågkant vid sågning i trä. Denna komponent är avgörande för att uppnå en bättre finish och högkvalitativa resultat i alla dina träbearbetningsprojekt.

Det självhäftande splitterskyddet är lätt att applicera på DeWalts sågskenor och skensystem. Med en längd på 3 meter, kan det anpassas för att passa en mängd olika projektstorlekar och behov.

DeWalt DWS5029 splitterskydd är tillverkat av hållbara material som säkerställer lång livslängd och konsekvent prestanda. Genom att förhindra flisning och splittring av trä, ger denna kantlist dina projekt en professionell och attraktiv finish.

- Skapar en flisfri sågkant för bättre finish vid sågning i trä.
- Lätt att applicera på DeWalts sågskenor och skensystem.
- 3 meter lång rulle kan anpassas för olika projektstorlekar.
- Tillverkad av hållbara material för lång livslängd.
- Förhindrar flisning och splittring av trä.

DeWalt DWS5029 är ett oumbärligt verktyg för alla som vill uppnå professionella resultat vid sågning i trä. Genom att skapa en flisfri sågkant, säkerställer denna kantlist en högkvalitativ finish på alla dina projekt.

Användningsområden:
Perfekt för yrkesverksamma snickare och hantverkare, samt DIY-entusiaster som vill ha en ren och attraktiv finish på sina träbearbetningsprojekt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

668,00 kr
232,00 kr
404,00 kr
365,00 kr
2 475,00 kr
45,00 kr
60,00 kr
102,00 kr