Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DWS5022

DeWalt DWS5022 Sågräls 1500mm

DeWalt DWS5022 är en 1500mm lång styrskena, skapad för att användas med DeWalts sänksågar. Denna skena är idealisk för större arbetsstycken och garanterar exakta och raka snitt, vilket gör den perfekt för både professionella och hemmafixare.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
909,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DWS5022 är en högkvalitativ styrskena som är specifikt utformad för att komplettera DeWalts sortiment av sänksågar. Med en imponerande längd på 1500mm, är denna styrskena perfekt för att hantera större arbetsstycken, vilket är vanligt inom både professionell och hemmabruk.

Denna styrskena är konstruerad för att säkerställa precision i varje snitt. Den stabila och raka konstruktionen ger användaren förtroende för att varje snitt blir exakt som planerat, vilket är avgörande för kvaliteten på det slutliga arbetet. Oavsett om du arbetar med komplexa möbelprojekt eller enklare hemmafixarjobb, levererar DeWalt DWS5022 de resultat du behöver.

Dess robusta design och hållbara material garanterar en lång livslängd, även under frekvent användning i tuffa arbetsmiljöer. Skenans längd och stabilitet gör den till en mångsidig tillgång i verktygslådan, lämplig för en rad olika projekt.

- Perfekt för större arbetsstycken tack vare dess 1500mm längd.
- Ger exakta och raka snitt för professionella resultat.
- Robust och hållbar konstruktion för långvarig användning.
- Kompatibel med DeWalts sänksågar.
- Idealisk för både professionella och hemmafixare.

DeWalt DWS5022 är en pålitlig och effektiv styrskena som är ett måste för alla som använder DeWalts sänksågar. Dess längd och precision gör den till en ovärderlig del av din verktygssamling, oavsett om du är proffs eller hemmafixare.

Användningsområden
Professionella snickare och hantverkare.
Hemmafixare och DIY-entusiaster.
Större träbearbetningsprojekt och möbeltillverkning.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 235,00 kr
409,00 kr
575,00 kr
852,00 kr
197,00 kr
3 068,00 kr
73,00 kr
749,00 kr