Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DWE6411

DeWalt DWE6411 Planslip

Smidig och effektiv planslip DWE6411 ifrån Dewalt. Både kardborrfäste och klämfästen på planslipen och en stark 230W motor.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 282,00 kr

product.fulldescription

DeWalts DWE6411 är en smidig 1/4 planslip som har en bottenplatta på 108x115mm. Planslipen är är anpassad för att användas till papper med en storlek på 140x115mm med kardborrfäste men fungerar även med pappersark då den har klämfästen också. DWE6411 kan köras med dammpåse alternativt med dammsugare för ännu bättre dammupptagningsförmåga.

 • 230 W motor med 14 000 rörelser per minut ger en överlägsen finish
 • Slippapper med kardborrefäste för snabbt byte
 • Klämfäste finns för konventionella slippapper
 • Kraftfull, speciellt anpassad för slipning av mindre och ojämna ytor
 • Dammskyddad brytare för ökad hållbarhet
 • Dammskyddade lager för ökad livslängd
 • Effektiv dammpåse med inbyggd adapter för anslutning till DEWALT Air Lock-systemet alternativt en standard 35mm adapter.
 • Designad för lägsta vibration

Tekniska data

 • Ineffekt 230 W
 • Svängningar per minut 14000 svängning/min
 • Rörelselängd 1.6 mm
 • Pappersstorlek 140x115 mm
 • Storlek bottenplattan 108x115 mm
 • Vikt 1.28 kg
 • Längd 160 mm
 • Höjd 135 mm

Levereras med

 • Dammpåse

product.downloads

Customers who bought this item also bought

64,00 kr