Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DWE4057

DeWalt DWE4057 Vinkelslip 800W 125mm

DeWalts vinkelslip DWE4057 är en 125mm vinkelslip med en kraftig 800W motor. Vinkelslipen är utrustad med nollspänningsbrytare vilket innebär att om strömmen går och brytaren är intryckt så startar inte maskinen av sig själv. DeWalt DWE4057 har ett smalt och greppvänligt handtag vilket ger maximal komfort och användarvänlighet.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

808,00 kr

product.fulldescription

DeWalts vinkelslip DWE4057 är en 125mm vinkelslip med en kraftig 800W motor. Vinkelslipen är utrustad med nollspänningsbrytare vilket innebär att om strömmen går och brytaren är intryckt så startar inte maskinen av sig själv. DeWalt DWE4057 har ett smalt och greppvänligt handtag vilket ger maximal komfort och användarvänlighet.

- Litet omfång gör det enkelt att greppa maskinen
- Nollspänningsbrytare förhindrar maskinen från att starta oavsiktligt. Strömbrytaren måste aktiveras vid start
- Kolhållardesign som förlänger livslängden på kolen
- Mjukstart reducerar maskinens rörelse vid start och ger därmed större kontroll
- Lågprofil växelhus för ökad åtkomlighet i trånga utrymmen
- Direktkopplad fältlindning för ökad motorhållbarhet
- Användning av enbart kullager ökar effektiviteten och hållbarhet
- Självbrytande kol för längre motorlivslängd
- Topplacerat spindellås ger maximalt skärdjup
- Dammskyddad motor för större hållbarhet

Tekniska data
Ineffekt 800 W
Obelastad hastighet 11800 varv/min
Max skivdiameter 125 mm
Spindelgänga M14
Vikt 1.8 kg
Längd 285 mm
Höjd 80 mm

Levereras med
Skivskydd
Vridbart sidohandtag
Inre och yttre skivbrickor
Nyckel

product.downloads

Customers who bought this item also bought

12,00 kr
11,00 kr
269,00 kr
213,00 kr
5 234,00 kr
197,00 kr
187,00 kr
1 192,00 kr