Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DWE315

DeWalt DWE315 Multiverktyg 300W Snabbfäste

DeWalt DWE315 är en smidig multimaskin ifrån DeWalt med snabbfäste och möjlighet till att snabbt och enkelt sätta in sågvinklar på sågbladen. Levereras i kartong tillsammans med ett grundutförande av tillbehör.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 588,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DWE315 är en smidig multimaskin ifrån DeWalt med snabbfäste och möjlighet till att snabbt och enkelt sätta in sågvinklar på sågbladen. Levereras i kartong tillsammans med ett grundutförande av tillbehör.

- Användarvänlig multimaskin med gummiöverdrag och ergonomiskt handtag ger en bekväm användning under långa perioder.
- Kompakt motor som ger smal verktygskropp och bra balans.
- Unikt verktygsfäste - ger ett verktygsfritt tillbehörsbyte med en hand.
- Djupstop för maximal kontroll
- Variabel hastighet i strömbrytaren ger en enkel mjukstart och större kontroll
- En motoreffekt på hela 300W samt 0-22000 svängningar per minut, vilket ger snabbare färdigställande av de mest krävande uppgifterna

Passar utmärkt för:
Rena snitt i lister och gips
Ta bort fogar
Kapning av golvplattor och tyngre textilier
Kapning av reglar
Ytbearbetning
Detaljslipning
Limskrapning
Kapning av rör

Egenskaper
Snabbt byte och justering av tillbehör, ingen insexnyckel behövs
Mycket bra ergonomi
Variabel hastighet 0-22.000 varv/min
Oscillerande vinkel 1,6°
Kraftfull 300 W motor
Djupstopp/styrstopp

Tekniska Data
Uteffekt 300 W
Spänning 230 V
Hastighet 0-22,000 v/min
Tillbehörsadapter Ja
Låsbar strömbrytare Ja
Verktygsfritt tillbehörsbyte Ja
Vikt 1.475 kg

Levereras med
Oscillerande sågblad för trä med spik
Oscillerande skrapa
Oscillerande slipplatta
Slippapper (25 st blandade korn-storlekar)
Universaladapter
5 mm insexsnyckel

product.downloads

Customers who bought this item also bought

370,00 kr
297,00 kr
2 376,00 kr
1 092,00 kr
227,00 kr
692,00 kr
229,00 kr
47,00 kr