Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DW733

DeWalt DW733 Planhyvel 1800W max. 317mm

DeWalt DW733 är en mobil och effektiv planhyvel med en 1800W motor, som kan hyvla ett djup på 2mm åt gången. Den är utrustad med stora in- och utmatningsbord, och ett huvudlås för högkvalitativ ytfinish.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

8 494,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DW733 är en högpresterande planhyvel som är perfekt för både hemmafixare och yrkesverksamma snickare. Den har en kraftfull 1800W motor som kan hyvla ett djup på 2mm åt gången, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för både mindre och större snickeriprojekt.

Denna planhyvel har en unik design med ett huvudlås som låser fast såghuvudet för att utesluta alla rörelser i hyveln, vilket resulterar i en slät, högkvalitativ ytfinish. De stora in- och utmatningsborden erbjuder extra materialstöd vid hyvling av stora material och förbättrar ytfinishen.

DeWalt DW733 är en mobil enhet som enkelt kan transporteras mellan olika arbetsplatser tack vare sin kompakta design och vikt på 33,6 kg. Den är också förberedd för att fästas i en bänk, vilket ger ytterligare flexibilitet och bekvämlighet vid användning.

- Kraftfull 1800W motor.
- Mobil och lätt att transportera.
- Huvudlås för slät, högkvalitativ ytfinish.
- Stora in- och utmatningsbord för extra materialstöd.
- Lätt att justera till rätt hyveldjup.

Användningsområden
Perfekt för både mindre och större snickeriprojekt, hemmafixare och yrkesverksamma snickare.

DeWalt DW733 är en kraftfull och mobil planhyvel utrustad med en 1800W motor, stora in- och utmatningsbord och ett huvudlås för slät, högkvalitativ ytfinish.

Tekniska Data
Ineffekt 1800 W
Uteffekt 1000 W
Hastighet 10000 varv/min
Max kapacitet 317 mm
Max hyveldjup 2 mm
Max plankapacitet 152 mm
Matningshastighet 8 m/min
Vikt 33.6 kg
Djup 310 mm
Längd 520 mm
Höjd 445 mm

Levereras med
Spånutsugsadapter
Insexnyckel
Klingnyckel
Ståljusteringsguider

product.downloads

Customers who bought this item also bought

784,00 kr
6 390,00 kr
115,00 kr
92,00 kr
424,00 kr
231,00 kr
726,00 kr
1 047,00 kr