Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DW088K

DeWalt DW088K Linjelaser / Korslaser Röd

DeWalt DW088K är en liten och kompakt linjelaser/korslaser med tydliga linjer. Denna lasern fungerar även med mottagare upp till 50m och är självnivellerande. Du kan låsa lasern i transportläge och DW088K levereras tillsammans med en vägghållare, batterier och i en praktisk förvaringslåda i plast.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

2 242,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DW088K är en liten och kompakt linjelaser/korslaser med tydliga linjer. Denna lasern fungerar även med mottagare upp till 50m och är självnivellerande. Du kan låsa lasern i transportläge och DW088K levereras tillsammans med en vägghållare, batterier och i en praktisk förvaringslåda i plast.

- Självnivellerande krysslinjelaser är exakt till +/-0,3 mm/m i nivellerande användning
- Självnivellerande upp till 4° ytvinkel med automatisk inte-i-nivå indikator, markerar en nivellerad linje på sekunder
- 2-knapps funktion och indikator för låg batteri nivå för enkel användning
- Inbyggda magnetiska gångjärn fäster lätt på ytor av metall
- Skyddande kåpa och tjockt glas skyddar verktyget och hjälper till att bibehålla kalibreringen vid användning på arbetsplats
- Levereras med 3 st AA-batterier för över 40 timmars användningstid
- Förvaringslåda skyddar lasern och bidrar till att bibehålla kalibreringen under förvaringen
- Fungerar tillsammans med detektor DE0892 upp till 50 m avstånd

Tekniska Data DW088K
Laserklass 2, <1mW
Noggrannhet +/-0.3 mm/m
Antal laserstrålar 2
Riktning laserstrålar Vertikal/horisontell
Synbarhet inomhus 10 m
Självnivellerande räckvidd 4 °
Strömkälla 4.5 V - 3 st AA
Stativkoppling 1.4"
Vikt 0.46 g utan batteri
Bredd 61 mm
Längd 112 mm
Höjd 113 mm

Levereras med
3 st Alkaline batterier
vägghållare
förvaringslåda

product.downloads

Customers who bought this item also bought

517,00 kr
1 188,00 kr
266,00 kr
290,00 kr
19 547,00 kr
1 299,00 kr
316,00 kr
768,00 kr