Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DT9701

DeWalt DT9701 Hammarborrsats Extreme SDS+ 7-Delar

DeWalt DT9701 SDS+ hammarborrsats erbjuder 7 högpresterande borrmaskiner med hårdmetallspetsar för överlägsen hållbarhet och snabb borrning. Med en ny spiralform för effektivare borttransport av borrmjöl och härdat stål för extra styrka, är denna sats idealisk för materialhantering och konstruktion.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
333,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DT9701 är en SDS+ hammarborrsats designad för professionella användare som behöver tillförlitlighet och effektivitet i sitt arbete. Denna 7-delars sats innehåller borrmaskiner med diametrar på 5, 6, 8, 10, och 12 mm, alla utrustade med högkvalitets hårdmetallspetsar som garanterar lång hållbarhet och optimal prestanda.

Den innovativa EXTREME 2™ SDS-Plus borren i satsen är utformad för att vara bland de bästa på marknaden när det gäller hastighet, livslängd och hållbarhet. Den nya spiralformen optimerar borttransporten av borrmjöl, vilket leder till snabbare och mer effektiv borrning. Det härdat stålet ger extra styrka och minskar risken för brott, medan den nya 160° spetsen ger bättre genombrytning och längre livslängd.

Satsen är perfekt för användning i en mängd olika applikationer, inklusive renovering, nybyggnation och allmän konstruktion. Den optimerade spårdesignen och den härdade kroppen förbättrar ytterligare hållbarheten och prestandan under tuffa arbetsförhållanden.

Levereras i en robust metallkassett för enkel transport och förvaring, är DeWalt DT9701 hammarborrsatsen det ultimata valet för yrkesverksamma som kräver det bästa inom borrteknologi.

- Högkvalitets hårdmetallspetsar för lång hållbarhet
- Effektiv avlägsning av borrmjöl tack vare ny spiralform
- Härdat stål för extra styrka och minskad risk för brott
- 160° spets för bättre genombrytning och snabbare borrning
- Kompatibel med alla SDS+ fästen
- Levereras i metallkassett för praktisk förvaring och transport

DeWalt DT9701 hammarborrsats med SDS+ fäste erbjuder enastående hållbarhet och prestanda för professionella användare, med avancerad design för effektiv borrning.

Användningsområden
Materialhantering
Lätt till medeltung konstruktion
Renoveringsprojekt

Tekniska data
Diameter 5,6x2,8x2,10,12 mm
Antal/fp 7

product.downloads

Customers who bought this item also bought

119,00 kr
1 880,00 kr
3 740,00 kr
284,00 kr
2 216,00 kr
3 604,00 kr
1 249,00 kr
2 276,00 kr