Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DT7612

DeWalt DT7612 Flipdrive Sats Försänkarsats

DeWalt DT7612 är den ultimata flipdrive satsen för professionella och DIY-entusiaster. Denna sats inkluderar en komplett serie av försänkare och förborr samt skruvbits, perfekt för att skapa rena, exakta hål och försänkningar i trä och andra material. Med storlekar Nr. 6, 8, 10, 12, samt Pz2 och Ph2 skruvbits, täcker detta kit ett brett spektrum av skruvstorlekar och projektbehov. Den praktiska kassetten håller alla delar organiserade och lättillgängliga. DT7612 flipdrive satsen är designad för effektivitet och mångsidighet i alla dina projekt.

In stock
product.showwarehousestatus
499,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DT7612 Flipdrive sats representerar en höjdpunkt i verktygsinnovation, utformad för att förenkla och effektivisera processen med förborrning och försänkning. Denna omfattande sats är ett måste för varje verktygslåda, med dess förmåga att snabbt växla mellan borra och skruva utan att behöva byta bitar eller verktyg. Satsen inkluderar Nr. 6 flipenhet med försänkare och förborr, samt extra försänkare och förborr för Nr. 8, 10, 12 storlekar, och flera Pz2 och Ph2 skruvbits för att täcka en mångfald av projekt och materialtyper.

Den unika flipdesignen möjliggör en omedelbar övergång mellan förborrning och försänkning, vilket sparar tid och ansträngning. Varje komponent i satsen är tillverkad med DeWalts kända kvalitet och precision, vilket garanterar långvarig användning och tillförlitliga resultat. Försänkarna är skarpt utformade för att skapa perfekta försänkningar för skruvhuvudena, medan förborren är optimerade för att borra snabbt och rent utan att spräcka materialet.

Medföljande kassett håller alla delar välorganiserade och skyddade, vilket gör det enkelt att förvara och transportera satsen mellan olika arbetsplatser. Oavsett om du monterar möbler, arbetar med träbearbetningsprojekt eller utför detaljerade finisharbeten, erbjuder DeWalt DT7612 den flexibilitet och prestanda som krävs för att utföra jobbet med högsta möjliga kvalitet.

- Komplett flipdrive sats för effektiv försänkning och förborrning.
- Innehåller storlekar Nr. 6, 8, 10, 12 för bred användbarhet.
- Snabb flipmekanism för enkel byte mellan borra och skruva.
- Högkvalitativa försänkare, förborr och skruvbits för hållbara resultat.
- Praktisk förvaringskassett för organisation och portabilitet.

Användningsområden
DeWalt DT7612 är idealisk för en rad applikationer där precision och effektivitet är nyckeln. Detta inkluderar allt från allmänna byggprojekt till specialiserade träarbeten och finisharbeten. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör det till ett ovärderligt verktyg för både professionella hantverkare och hängivna hemmafixare som strävar efter perfektion i sina projekt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

75,00 kr
56,00 kr
137,00 kr
95,00 kr
88,00 kr
148,00 kr
121,00 kr
629,00 kr