Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DT4311

DeWalt DT4311 Sågklinga 250mm 24T (Snabb klyvning)

DeWalt DT4311 är en högpresterande sågklinga optimerad för snabb klyvning. Med en diameter på 250mm och 24 hårdmetallständer, erbjuder den precision och hållbarhet. Klingan har anti-vibrationsspår och expansionsspår för att minska avvikelser och deformation, samt extra stora tänder som kan slipas upp till 20 gånger.

In stock
product.showwarehousestatus
790,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DT4311 är en sågklinga av hög kvalitet, designad för att ge snabb och effektiv klyvning i en mängd olika material. Med en diameter på 250mm och utrustad med 24 hårdmetallständer, är denna klinga idealisk för både professionella och DIY-projekt där precision och hållbarhet är avgörande.

Klingan har unika anti-vibrationsspår som effektivt reducerar avvikelser under användning, vilket säkerställer en jämn och exakt snittkvalitet. Dessa spår bidrar också till att minska vridningen av klingan, vilket ökar användarens kontroll och säkerhet.

Expansionsspåren är en annan viktig egenskap som förhindrar klingans deformering under användning. Dessa spår tillåter klingan att expandera och kontrahera vid temperaturförändringar, vilket håller den plan och minskar risken för överhettning och vridning.

De extra stora hårdmetalltänderna på klingan är designade för att vara extremt hållbara och kan slipas upp till 20 gånger. Detta ger en lång livslängd och säkerställer att klingan behåller sin skärpa och effektivitet över tid.

Klingans lasertillverkade kropp garanterar en platt och stabil struktur, vilket ytterligare förbättrar snittkvaliteten och minskar risken för fel.

- Snabb och effektiv klyvning tack vare 24 hårdmetallständer.
- Anti-vibrationsspår minskar avvikelser och förbättrar precisionen.
- Expansionsspår förhindrar deformation och överhettning.
- Extra stora tänder som kan slipas upp till 20 gånger för lång livslängd.
- Lasertillverkad för en platt och stabil kropp.

DeWalt DT4311 är en sågklinga som erbjuder professionell kvalitet och prestanda för snabb klyvning. Dess avancerade design och hållbara konstruktion gör den till ett idealiskt val för krävande snickeri- och byggprojekt.

Användningsområden
Professionellt snickeri och byggprojekt.
DIY-projekt som kräver precision och effektivitet.
Arbeten där långvarig klinghållbarhet är viktig.

Tekniska Data
Klingdiameter 250mm
Hålstorlek 30mm
Tjocklek 2.2mm
Skärbredd 3.0mm
Tanddelning 32.7mm
Antal tänder 24st
Tandform Rakslipad
Skärvinkel 10 °

product.downloads

Customers who bought this item also bought

888,00 kr
197,00 kr
219,00 kr
45,00 kr
207,00 kr
878,00 kr