Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DT2296

DeWalt DT2296 Sticksågsblad 10P för trä

DeWalt DT2296 är en avancerad sats med XPC sticksågsblad, designad för optimal sågkontroll, noggrannhet och lång livslängd. Ny insticksspets förenklar sågningen i allt från mjukt till hårt trä samt träersättningsmaterial. Setet innehåller blad för fina och snabba snitt, med bi-metallkonstruktion för upp till dubbel livslängd jämfört med standard HCS-blad. Tjockare bladkropp och specialdesignade tänder minskar urslagning och ökar såghastigheten. Förvaringslåda ingår för enkel organisation.

In stock
product.showwarehousestatus
244,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DT2296 XPC sticksågsbladssats tar din sågning till en ny nivå med dess avancerade design och materialval. Denna sats är särskilt utformad för hantverkare som värdesätter precision, kontroll och effektivitet i sitt arbete. Med en ny insticksspets blir instickssågning i olika trämaterial enklare än någonsin, medan den optimerade tandgeometrin och den högkvalitativa stålkroppen säkerställer bladens långvariga skärpa och hållbarhet.

Inkluderade bladtyper är anpassade för både fina och grova snitt i mjukt och hårt trä, med specifika modeller för snabb sågning. Bi-metallkomponenterna i dessa blad erbjuder en exceptionell livslängd, med upp till dubbelt så lång användningstid jämfört med vanliga HCS-blad. Den tjockare bladkroppen och den större konformningen ger ökad stabilitet och precision, medan den smala vinklade tanddesignen ger rena snitt med minimal urslagning.

Förutom den tekniska överlägsenheten är detta set praktiskt förvarat i en hållbar plastförpackning, vilket gör det enkelt att hålla ordning på bladen och skydda dem från yttre skador. Oavsett om du arbetar med inredningsprojekt, möbeltillverkning eller renoveringar, erbjuder DeWalt DT2296 de prestanda och resultat du behöver för att uppnå professionella resultat varje gång.

- Avancerad design för maximal sågkontroll och precision.
- Lång livslängd tack vare optimal tandgeometri och bi-metallkonstruktion.
- Mångsidigt utbud av blad för olika typer av trä och snitt.
- Minskar urslagning och ökar såghastigheten.
- Inkluderar praktisk plastförpackning för förvaring.

Användningsområden
DeWalt DT2296 sticksågsbladssats är idealisk för en bred array av applikationer inom träarbete, inklusive precisionskapning i både mjukt och hårt trä samt träersättningsmaterial. Setet är perfekt för hantverkare, möbelsnickare och renoveringsentusiaster som kräver tillförlitliga och hållbara verktyg för sina projekt.

Levereras med
2 x DT2205 Sticksågsblad för fina snitt i trä
2 x DT2209 Sticksågsblad för fina snitt i trä (lite grövre)
2 x DT2213 Sticksågsblad för snabba snitt i trä
1 x DT2216 Sticksågsblad för trä
2 x DT2217 Sticksågsblad för fina snitt i hårt trämaterial
2 x DT2218 Sticksågsblad för fina snitt i hårt trämaterial (lite grövre)
2 x DT2220 Sticksågsblad för snabba snitt i hårt trämaterial
Plastförpackning att föravara bladen i

product.downloads

Customers who bought this item also bought

9 744,00 kr
534,00 kr
69,00 kr
84,00 kr
55,00 kr
197,00 kr
119,00 kr
2 369,00 kr