Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DT20701

DeWalt DT20701 Sågblad 30x43mm för trä och trä med spik

DeWalt DT20701 är ett bi-metallsågblad, specialdesignat för sågning i trä och trä med spikar. Sågbladet, som passar perfekt med DeWalts multimaskiner DWE315 & DCS355, erbjuder en skaderesistent design vid sågning i spikade reglar. Tack vare sin bimetallkonstruktion behåller bladet sin skarpa kant under längre tid. Med ett sågdjup på 43 mm, bladlängd på 43 mm och bladbredd på 30 mm, är detta tillbehör lämpligt för en rad arbetsuppgifter och är kompatibelt med andra multiverktygsmärken.

In stock
product.showwarehousestatus
171,00 kr

product.fulldescription

När det gäller sågning i trä och speciellt i trä med spik, är rätt verktyg och tillbehör avgörande för att uppnå optimala resultat. DeWalt DT20701 bi-metallsågblad levererar detta med sin särskilda design och kvalitet.

Sågbladet är skapat specifikt för att klara av utmaningarna med att såga i spikade reglar. Tack vare dess bi-metallkonstruktion, kombinerar bladet styrka och flexibilitet för att erbjuda en sågkant som inte bara är vassare, utan också håller längre. Detta innebär att även när bladet stöter på oväntade spikar eller andra hinder, fortsätter det att prestera utan att skadas.

Med ett maximalt sågdjup på 43 mm är detta blad inte bara effektivt, utan också mångsidigt. Detta djup maximerar de olika områden där verktyget och tillbehöret kan användas, vilket gör det lämpligt för en rad olika arbetsuppgifter, från mindre hemreparationer till större byggprojekt.

Tillbehörets kompatibilitet sträcker sig även bortom DeWalt's egna produkter. Även om det är skräddarsytt för att passa perfekt med DeWalts multimaskiner, DWE315 och DCS355, kan tillbehöret också användas med andra märken av multiverktyg. Detta ger användaren en större flexibilitet och valfrihet när det kommer till verktygsval.

När det är dags att byta blad, gör DeWalts system det snabbt och enkelt. Inga krångliga verktyg eller komplicerade processer behövs. Användaren kan snabbt byta ut bladet och fortsätta sitt arbete med minimala avbrott.

- Optimerad för sågning i trä och trä med spikar.
- Bimetallkonstruktion som behåller skärpan längre.
- Skaderesistent design vid sågning i spikade reglar.
- Mångsidigt med 43 mm sågdjup.
- Kompatibel med andra multiverktygsmärken.
- Snabbt och enkelt bladbyte.

DeWalt DT20701 bi-metallsågblad är skräddarsytt för sågning i trä och trä med spik, garanterande hög prestanda och hållbarhet. Passande för DeWalts multimaskiner DWE315 & DCS355, har bladet en bimetallkonstruktion som håller längre, även när det stöter på spikar. Med ett 43 mm sågdjup, 43 mm bladlängd och 30 mm bladbredd, är det ett mångsidigt val. Även kompatibel med andra multiverktygsmärken.

Användningsområden
Renoveringsprojekt, hemreparationer, träbearbetning, byggplatser, hobbyprojekt.

Tekniska Data
Bladlängd 43 mm
Bladbredd 30 mm
Antal/fp 1st

product.downloads

Customers who bought this item also bought

155,00 kr
230,00 kr
93,00 kr
193,00 kr
98,00 kr
50,00 kr
383,00 kr
165,00 kr