Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DPSSX38

DeWalt DPSSX38 Klammerpistol 12-38mm

DeWalt DPSSX38 Klammerpistol är en oljefri och högpresterande klammerpistol, perfekt för professionellt arbete. Med en bakre luftutblås, antirepspets och snabb djupinställning, erbjuder den effektivitet och precision. Lätt och kompakt, med en vikt på endast 1,36 kg, är den idealisk för långa arbetspass.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
1 551,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DPSSX38 Klammerpistol är en oljefri klammerpistol designad för professionella användare som kräver hög prestanda och minimalt underhåll. Denna klammerpistol har en rad funktioner som gör den idealisk för en mängd olika applikationer, från möbeltillverkning till isoleringsarbeten.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna klammerpistol är dess bakre luftutblås, som effektivt riktar luften bort från både användaren och arbetsytan. Detta bidrar till en renare arbetsmiljö och minskar risken för att damm och smuts sprids under arbetet.

Dess antirepspets är en annan viktig funktion, vilken minimerar risken för att skada arbetsytan. Detta är särskilt viktigt vid arbete med känsliga material eller när en hög finish är avgörande.

DeWalt DPSSX38 är också utrustad med en snabb och verktygsfri djupinställning, vilket gör det enkelt att anpassa verktyget för olika typer av klammer och materialtjocklekar. Dess oljefria design innebär att det inte finns någon risk för oljefläckar på arbetsplatsen, vilket är en stor fördel vid arbete med ljusa eller känsliga material.

Tekniska specifikationer inkluderar en magasinskapacitet på 100 klammer, klammerlängder från 12 till 38 mm och en klammerdiameter på 5,6 mm. Verktyget är lätt och kompakt, med en vikt på endast 1,36 kg, vilket gör det bekvämt att använda även under längre arbetspass.

DeWalt DPSSX38 Klammerpistol levereras i en praktisk förvaringsväska i hårdplast, vilket gör det enkelt att transportera och förvara verktyget.

- Oljefri design för minimalt underhåll.
- Bakre luftutblås för renare arbetsmiljö.
- Antirepspets för att skydda arbetsytan.
- Snabb och verktygsfri djupinställning för enkel anpassning.
- Lätt och kompakt design för bekväm användning.
- Praktisk förvaringsväska för enkel transport och förvaring.

DeWalt DPSSX38 Klammerpistol är en oljefri och högpresterande klammerpistol som erbjuder en renare arbetsmiljö, skydd för arbetsytan och enkel anpassning. Dess lätta och kompakta design gör den idealisk för professionella användare som kräver precision och effektivitet.

Användningsområden
Möbeltillverkning och finsnickeri.
Isoleringsarbeten och inredningsprojekt.
Arbete med känsliga material där finish är viktigt.

Tekniska data
Brytartyp Enkelskott
Magasinskapacitet 100 spik
Klammerlängd 12-38 mm
Klammerdiameter 5,6 mm
Operationsområde tryck 4,8 - 8,3 Bar
Luftåtgång per skott vid 6,9 bar 0,827 l
Längd 235 mm
Höjd 240 mm
Bredd 70 mm
Vikt 1,36 kg

Levereras i en praktiskt förvaringsväska i hårdplast

product.downloads

Customers who bought this item also bought

249,00 kr
199,00 kr
2 747,00 kr