Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DE6952

DeWalt DE6952 Spänntång 8mm

Spänntång ifrån DeWalt som är avsedd att användas till DeWalts mindre överhandsfräsar (D26204K, D26200, D26203, DW609, DW614, DW615 & DW621).

In stock
product.showwarehousestatus
315,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DE6952 Spänntång 8mm är en spänntång eller kolv som används i samband med DeWalts frässystem. Den är speciellt utformad för att hålla bits med 8mm skaft och används för att fästa biten i chucken på fräsen. Spänntången är tillverkad av högkvalitativt material för att garantera en stark och säker grepp om bitsen under användning.

DeWalt DE6952 Spänntång 8mm är en viktig del av DeWalts fräs-tillbehör och är en viktig komponent för att säkerställa att fräsen fungerar effektivt och pålitligt. Det är enkel att installera och använda, och det är kompatibelt med ett brett utbud av DeWalts fräsmodeller.

För att installera spänntången, måste man öppna chucken på fräsen och ta bort den gamla spänntången. Sedan sätter man den nya spänntången på plats och drar åt chucken med hjälp av en chucknyckel tills biten är ordentligt fastsatt. Det är viktigt att se till att spänntången är ordentligt på plats och att chucken är ordentligt åtdragen för att undvika oönskade vibrationer och att biten lossnar under användning.

DeWalt DE6952 Spänntång 8mm är ett tillbehör som kan vara användbart för både professionella och hobbyanvändare som använder DeWalts frässystem för träbearbetning.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

301,00 kr