Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DE0892G

DeWalt DE0892G Lasermottagare (Passar gröna kors-/linjelasrar)

DeWalts lasermottagare DE0892G är en robust och lättanvänd laserdetektor designad för att användas med DeWalts självnivellerande gröna lasrar. Den har en arbetsavstånd på upp till 50 meter och justerbar noggrannhet.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 454,00 kr

product.fulldescription

DeWalts lasermottagare DE0892G är en högpresterande laserdetektor som är utformad för att användas tillsammans med DeWalts självnivellerande grönlaser, inklusive DCE089D1G, DW088CG, DW089CG och många fler. Denna lasermottagare är enkel att använda och har en arbetsavstånd på upp till 50 meter, vilket gör den lämplig för en rad olika arbetsmiljöer och projekt.

En av de stora fördelarna med DE0892G är dess justerbara noggrannhet, vilket ger användaren möjlighet att finjustera mätningarna efter behov. Dessutom kommer denna lasermottagare med en robust hållare, vilket säkerställer dess hållbarhet och stabilitet under användning.

DE0892G har en bakgrundsbelyst LCD-display, vilket gör det lätt att läsa av mätningarna även i svagt ljus eller dåliga ljusförhållanden. Dessutom är den utrustad med magneter för enkel montering på metalliska ytor, vilket ökar dess flexibilitet och användbarhet.

- Kompatibel med flera DeWalts självnivellerande gröna lasrar
- Lätt att använda med upp till 50 m arbetsavstånd
- Justerbar noggrannhet för finjusterade mätningar
- Robust hållare och bakgrundsbelyst LCD-display
- Magneter för enkel montering på metalliska ytor

Levereras med
9 V batteri
Robust hållare

product.downloads

Customers who bought this item also bought

2 244,00 kr
6 244,00 kr
1 344,00 kr
259,00 kr
135,00 kr
2 078,00 kr
8 689,00 kr
13 124,00 kr