Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCS365N

DeWalt DCS365N Batteridriven Kap-/Gersåg 18V XR 184mm (utan batterier)

DeWalt DCS365N är en batteridriven kap-/geringssåg som drivs av 18V XR-Slidebatterier. Den har en 184mm klinga med ett sågdjup upp till 50mm och är utrustad med DeWalts XPS-såglinjesystem, vilket ger precision i varje snitt. Sågen kommer med en fläktkyld DEWALT-motor, utbytbara kolborstar och ett system för noggrann inställning av geringsvinklar. Sågen levereras med klinga, dammpåse och klämtving men utan batterier & laddare.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

4 585,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCS365N kapsåg är designad för proffsen som kräver kraft, precision och mobilitet i sin utrustning. Denna såg drivs av DeWalts 18V XR-Slidebatterier, vilket innebär att du slipper trassliga sladdar på arbetsplatsen samtidigt som du får samma kraft som i nätanslutna verktyg.

Ett av de mest framstående inslagen är DeWalts XPS-såglinjesystem. Detta system projicerar en klar och synlig linje där klingen kommer att skära, vilket eliminerar gissningar och säkerställer noggrannhet i varje snitt.

Sågen är utrustad med en 65mm fläktkyld DEWALT-motor. Denna motor, som även har utbytbara kolborstar, garanterar en lång livslängd och ger en kraftfull kapacitet även i hårt trä. Med en 184mm klinga och ett maximalt sågdjup på 50mm, kan DCS365N hantera en rad olika arbetsuppgifter.

Dess system för inställning av geringsvinklar är toppmodern. Användarna kan noggrant justera vinklar från 0-48° åt båda hållen, vilket ger stor flexibilitet i arbetsuppgifterna. Dessutom har sågen ett dubbeljusterbart anslag för maximalt stöd, oavsett materialstorlek eller geringskombination.

DCS365N är också praktiskt designad för användarens bekvämlighet. Dess aluminiumbord ger stabilitet och dess lätta vikt gör den enkel att transportera mellan arbetsplatser. Inställningar kan snabbt och enkelt göras med dess användarvänliga hakar för lutnings- och vridningsvinklar.

- Batteridriven för större flexibilitet och mobilitet på arbetsplatsen.
- XPS-såglinjesystem för exakt och synligt snitt varje gång.
- Kraftfull fläktkyld motor med utbytbara kolborstar.
- Precision med justerbara geringsvinklar från 0-48° i båda riktningar.
- Lätt och stabilt aluminiumbord för enkel transport och stabilitet.
- Dubbeljusterbart anslag som ger stöd för alla materialstorlekar.

DeWalt DCS365N är en batteridriven kap-/geringssåg med 18V XR-Slidebatteri-teknik, vilket ger kraft utan kompromiss på mobiliteten. Utrustad med en 184mm klinga, XPS-såglinjesystem och en robust motor, är denna såg utformad för precision och uthållighet. Med justerbara geringsvinklar, ett lätthanterligt aluminiumbord och dubbeljusterbart anslag, är DCS365N en optimal kombination av prestanda och användarvänlighet.

Användningsområden
Byggarbetsplatser, snickeriverkstäder, hemmafixareprojekt, professionell träbearbetning.

Tekniska data
Uteffekt 590 W
Spänning 18 V
Klinghastighet 3750 varv/min
Klingdiameter 184 mm
Klinghålsdiameter 16 mm
Geringskapacitet 48 °
Vikt 11.5 kg
Djup 590 mm
Längd 490 mm
Höjd 590 mm

Sågkapacitet
Geringskapacitet [höger/vänster] 48/48 °
Sågkapacitet vid 90°/90° (BxH) 250 x 50 mm
Sågkapacitet vid 45°/90° (BxH) 176x50 mm
Sågkapacitet vid 90°/45° (BxH) 250x35 mm
Sågkapacitet vid 45°/45° 176x35 mm

Levereras med
Sågklinga
Dammpåse
Tving

DCS365N levereras utan batterier/laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 994,00 kr
288,00 kr
936,50 kr
129,00 kr