Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCS355NT

DeWalt DCS355NT Multiverktyg 18V XR T-STAK (utan batterier)

DeWalt DCS355NT är en avancerad kolborstfri multimaskin med ett omfattande tillbehörsset och adapter för maximal kompatibilitet. Inkluderar praktisk T-STAK förvaringsväska.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

2 349,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCS355NT representerar det senaste inom kolborstfri teknik och erbjuder en effektivitet och mångsidighet som är svårslagen. Denna multimaskin är utrustad med en kraftfull kolborstfri motor som levererar upp till 57% längre gångtid jämfört med traditionella kolborstmotorer. Med ett omfattande 29 delars tillbehörsset och en adapter som gör det möjligt att använda de flesta förekommande multibladen på marknaden, är DCS355NT den idealiska lösningen för en mängd olika skär-, slip- och såguppgifter.

- Effektiv kolborstfri motor för längre gångtid och minskat underhåll.
- Snabbt byte av tillbehör utan verktyg sparar tid och ansträngning.
- Variabel hastighet för optimal kontroll över alla uppgifter.
- Inbyggt LED-ljus för att belysa arbetsytor i dåliga ljusförhållanden.

Användningsområden
DeWalt DCS355NT är perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som behöver en pålitlig och kraftfull multimaskin för projekt inom byggnation, renovering och hobbyarbeten. Dess mångsidighet och höga prestanda gör den till en oumbärlig del av varje verktygssamling.

Tekniska data
Batterikemi XR Li-Ion
Spänning 18 V
Uteffekt 300 W
Svängningar per minut 0-20,000
Typ av strömbrytare Lång/variabel hastighet
Längd 310 mm
Vikt 1.06 kg

Levereras med
1st sågblad för trä med spik 31 x 43 mm
1st sågblad för snabba snitt i trä 31 x 43 mm
1st slipplatta
25st blandade slippapper
1st tillbehörsadapter
T-STAK förvaringsväska

Med DeWalt DCS355NT multimaskin får du ett högpresterande verktyg som är utformat för att hantera även de mest krävande uppgifterna, vilket gör ditt arbete snabbare, enklare och mer effektivt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

171,00 kr
308,00 kr
54,00 kr
118,00 kr
1 252,00 kr
310,00 kr
370,00 kr
534,00 kr