Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCR006

DeWalt DCR006 Blåtandshögtalare (10,8-18V XR)

DeWalt DCR006 är en robust Bluetooth-högtalare som fungerar med XR Li-Ion-batterier. Den strömmar ljud från Bluetooth-aktiverade enheter och har en inbyggd AUX-port.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 177,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCR006 är en kompakt, robust Bluetooth-högtalare som är designad för att tåla krävande miljöer. Den fungerar med DeWalt XR Li-Ion-batterier på 10,8V, 14,4V och 18V, vilket gör den extremt flexibel och lätt att använda var som helst.

Denna högtalare strömmar Bluetooth-ljud från alla Bluetooth-aktiverade enheter, vilket gör det enkelt att spela upp musik eller andra ljudfiler från din telefon eller annan enhet. Dessutom innehåller den två 50mm högtalare som ger en hifi-ljudupplevelse.

DeWalt DCR006 är utrustad med en slagtålig skyddsbåge för maximal hållbarhet, vilket gör den idealisk för användning på arbetsplatsen eller i andra tuffa miljöer. Den har även en 3,5mm AUX-port för anslutning till bärbara ljudenheter.

- Flexibilitet: Fungerar med olika spänningar av XR Li-Ion-batterier.
- Ljudkvalitet: Levererar hifi-ljud genom två 50mm högtalare.
- Tålighet: Slagtålig skyddsbåge för maximal hållbarhet.

Användningsområden
Perfekt för arbetsplatser och andra tuffa miljöer där robust, högkvalitativt ljud krävs.

DeWalt DCR006 är en robust, flexibel Bluetooth-högtalare som erbjuder högkvalitativt ljud och tålighet för krävande miljöer.

Tekniska data
Batterikemi XR Li-Ion
Spänning 10.8/14.4/18 V
Batteri - Ah
Kraftkälla för radio DC
Radiofrekvens Enbart Bluetooth
Längd 145 mm
Höjd 180 mm
Vikt 0.92 kg

Levereras utan batterier/laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 711,00 kr
636,00 kr