Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCP580N

DeWalt DCP580N Hyvel 18V XR (utan batterier)

DeWalts DCP580N är en smidig, kolborstfri 18V hyvel. Denna kompakta och lättviktiga maskin har dubbla vändbara hyvelstål, bladförvaring, stor fram- och bakfot för extra stabilitet samt är kompatibel med DeWalts AirLock-system. Säljs utan batterier och laddare.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

3 019,00 kr

product.fulldescription

DeWalts DCP580N är en batteridriven 18V hyvel som kombinerar en robust, kolborstfri motor med en kompakt design för optimal prestanda och komfort. Med 82mm vändbara hyvelstål, klarar denna kraftfulla maskin hyveldjup på upp till 2,0mm. Tack vare sin låga vikt på bara 2,5kg, kan DCP580N användas bekvämt i alla positioner.

Denna hyvel är även utrustad med en inbyggd bladförvaring och torx-nyckel för snabbt och enkelt bladbyte. Dess stora fram- och bakfot bidrar till extra stabilitet under användning. DCP580N är även kompatibel med DeWalts AirLock-system, vilket underlättar dammhantering och arbetsplatsens renlighet.

Observera att DCP580N levereras utan batterier, laddare och väska. Detta ger dig flexibiliteten att använda redan befintliga kompatibla batterier och laddare.

- Kompakt och lätt design för optimal komfort
- Dubbla vändbara hyvelstål för utmärkt prestanda
- Inbyggd bladförvaring och torx-nyckel för snabbt bladbyte
- Stor fram- och bakfot för extra stabilitet
- Kompatibel med DeWalts AirLock-system

DeWalts DCP580N är en smidig, kraftfull 18V hyvel. Utrustad med dubbla vändbara hyvelstål, bladförvaring och stor fram- och bakfot för extra stabilitet. Denna hyvel är kompatibel med DeWalts AirLock-system. Levereras utan batterier och laddare.

Användningsområden
Perfekt för snickerier, renoveringsarbeten, och alla andra projekt där hög precision i hyvling är nödvändig.

Tekniska data
Batteri XR Li-Ion
Spänning 18 V
Ineffekt W
Uteffekt W
Obelastad hastighet 15,000 varv/min
Max hyveldjup 2.0 mm
Falsdjup 9.0 mm
Hyvelbredd 82 mm
Bordslängd 295 mm
Kutterdiameter 48 mm
Vikt 2.5 kg
Längd 370 mm

Levereras med
Vändskär i hårdmetall
Hex-nyckel
Torx-nyckel
Sidoanhåll
Bladmonteringsvertyg

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 668,00 kr
106,00 kr
1 694,00 kr
1 252,00 kr
286,00 kr
167,00 kr