Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCN660NT

DeWalt DCN660NT Dyckertpistol 1,6mm 18V XR (utan batterier)

DCN660NT från DeWalt är en avancerad batteridriven dyckertpistol med 18V XR batterier. Den har en kolborstfri motor, vilket ger en längre driftstid och effektiv prestanda. Den är lätt, ergonomiskt utformad, och har gummerade handtag för bekvämt arbete. Pistolen har både enkel- och dubbelskottsfunktion och levereras i en TSTAK förvaringsväska.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

4 329,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCN660NT är en högpresterande batteridriven dyckertpistol som drivs av DeWalt's 18V XR batterier. Den är kolborstfri, vilket ger den en utmärkt driftstid i ett kompakt och lätt format. Ergonomiskt utformad med gummerade handtag, ger den användaren bekvämt och smidigt arbete under längre perioder.

DCN660NT har en enkelskottsfunktion för exakt precision, samt en flerskottsfunktion för ökad produktivitet. Den har även en mekanisk drift vilket ger konstant prestanda även i kallare temperaturer.

Djupet på dyckertarna kan lätt justeras med hjälp av en väl placerad justerknapp för djupinställning. Om en dyckert skulle fastna, finns det en enkel, verktygsfri funktion för att ta bort den.

Dessutom är den säker att använda, då dyckert endast kan avfyras om kontaktnosen är intryckt, vilket minimerar risken för olyckor.

Pistolen levereras i en TSTAK IV förvaringsväska som är kompatibel med DeWalt’s TSTAK-system.

- Kolborstfri motor för längre driftstid.
- Ergonomisk design för bekvämt arbete.
- Enkelskotts- och flerskottsfunktion för precision och produktivitet.
- Mekanisk drift för konstant prestanda i olika temperaturer.
- Enkel justering av dyckertdjup.
- Verktygsfri borttagning av fastnade dyckertar.
- Säkerhetsfunktion förhindrar oavsiktlig avfyrning.
- Levereras i praktisk TSTAK förvaringsväska.

DCN660NT är en batteridriven dyckertpistol från DeWalt med kolborstfri motor, ergonomisk design, och både enkelskotts-/dubbelskotts funktion. Levereras i en TSTAK förvaringsväska.

Användningsområden
Monteringsarbeten
Möbeltillverkning
Snickeri och finsnickeri
Inredning och dekoration

Tekniska data
Batterikemi Li-Ion
Spänning 18 V
Spik-/dyckertdiameter 1,6 mm
Magasinsvinkel 20 °
Magasinsladdning Rear
Dyckertlängd 32 - 63 mm
Magasinskapacitet 110 spik
Brytartyp fler- och enkelskott
Längd 270 mm
Bredd 95 mm
Höjd 325 mm
Vikt 2.35 kg
Integrerad upphängningskrok Ja
Enkel rensning av spikstopp Verktygsfri
Temperaturområde SV- -20 to 50°C
Felindikator Ja

Levereras i T-STACK förvaringsväska utan batterier & laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 869,00 kr
44,00 kr
4 994,00 kr
2 857,00 kr
1 442,00 kr
921,00 kr
381,00 kr
1 794,00 kr