Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCM562PB

DeWalt DCM562PB Lövblås 18V (utan batterier)

DeWalt DCM562PB är en trådlös lövblås som drivs av ett 18V litiumjonbatteri. Den har en blåshastighet på upp till 145 km/h och en luftvolym på upp till 400 CFM, vilket gör den lämplig för att rengöra löv, gräs och smuts från gångvägar och trädgårdar. Den är också lätt och ergonomiskt designad för att öka komforten vid användning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (Obekräftad leveranstid - Ring/maila oss om du vill ha uppdaterat leveransbesked).
product.showwarehousestatus
2 066,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCM562PB är en trådlös lövblås som drivs av ett 18V litiumjonbatteri och är en del av DeWalt's 18V XR-serie. Den har en maximal luftflödeshastighet på 90 MPH (145 km/h) och en maximal luftvolym på 400 CFM (11.3 m³/min), vilket gör den lämplig för rengöring av löv, gräs och smuts från gångvägar, trädgårdar och andra ytor.

Lövblåsen är lätt att använda med en vikt på endast 3,2 kg och en ergonomisk design som minskar trötthet och ökar komforten. Den har också en variabel hastighetskontroll för att anpassa luftflödet efter användarens behov och en turbofunktion för att öka hastigheten vid behov.

- Trådlös design: Lövblåsen använder ett 18V litiumjonbatteri vilket gör den enkel att använda utan att behöva oroa dig för att trassla in dig i en sladd.
- Kraftfull prestanda: Med en maximal luftflödeshastighet på 90 MPH och en maximal luftvolym på 400 CFM är detta en kraftfull lövblås som kan hantera en rad olika uppgifter.
- Ergonomisk design: Lövblåsen är utformad med en ergonomisk design som minskar trötthet och ökar användarkomforten.
- Variabel hastighetskontroll: En variabel hastighetskontroll gör det möjligt för användaren att justera luftflödet efter sina behov.
- Turbofunktion: En turbofunktion gör det möjligt för användaren att öka hastigheten när det behövs för att hantera tuffa uppgifter.

Tekniska data
Spänning: 18V
Batterityp: Litiumjon
Max luftflödeshastighet: 90 MPH (145 km/h)
Max luftvolym: 400 CFM (11.3 m³/min)
Ljudnivå: 67 dB(A)
Vikt: 3,2 kg

Levereras utan batterier och laddare.

Sammanfattningsvis är DeWalt DCM562PB en kraftfull och lättanvänd trådlös lövblås med en ergonomisk design, variabel hastighetskontroll och turbofunktion.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

197,00 kr
528,00 kr