Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCL040

DeWalt DCL040 LED-Lampa 18V XR 18V

Upptäck DeWalt's smidiga och kompakta 18V LED-lampa, designad för att erbjuda kraftfull belysning med 110 lumen och en imponerande livslängd på upp till 10,000 timmar. Idealisk för ägare av DeWalt 18V verktyg, denna lampa kombinerar hållbarhet med användarvänlighet, tack vare dess slagtåliga hölje, roterbara lamphuvud och självstående design. Med tillägg som bälteskrok och magnetisk bitshållare, är den perfekt för både professionellt och dagligt bruk.

In stock
product.showwarehousestatus
624,00 kr

product.fulldescription

DeWalt presenterar en revolutionerande lösning för belysning på arbetsplatsen med sin 18V LED-lampa. Driven av DeWalt's pålitliga 18V batterier, denna lampa erbjuder en exceptionell ljusstyrka på 110 lumen, perfekt för att lysa upp mörka arbetsytor eller för precision i detaljarbeten. Med en oöverträffad livslängd på upp till 10,000 timmar garanteras en långvarig användning utan behov av frekvent utbyte. Lampan har utformats med användaren i åtanke, med en kompakt och lätt formfaktor som gör den enkel att hantera och transportera. Dess slagtåliga hölje skyddar mot tuffa arbetsförhållanden, medan det ergonomiskt utformade greppet och den roterbara lamphuvudet erbjuder flexibilitet och komfort under användning.

Förutom dess robusta konstruktion och högpresterande belysning, är denna DeWalt-lampa utrustad med praktiska funktioner som en bälteskrok och en självstående förmåga, vilket möjliggör handsfree-användning på arbetsplatsen. Den magnetiska bitshållaren är en ytterligare fördel, som ger enkel åtkomst till bits och tillbehör. Denna lampa är ett oumbärligt verktyg för alla som redan äger DeWalt 18V maskiner eller planerar att utöka sitt sortiment.

- Lång livslängd på upp till 10,000 timmar
- Hög ljusstyrka på 110 lumen
- Slagtåligt hölje och roterbart lamphuvud för ökad mångsidighet
- Självstående med bälteskrok och magnetisk bitshållare för bekväm användning
- Kompakt, lätt design och förbättrad ergonomi för enkel hantering

DeWalt's 18V LED-lampa kombinerar hållbarhet med praktisk design, erbjuder kraftfull belysning och är idealisk för både professionella och DIY-projekt.

Användningsområden
Professionella arbetsplatser
DIY-projekt och hemanvändning
Mörka arbetsytor eller detaljarbete

Tekniska Data
Batterikemi XR Li-Ion
Spänning 18 V
Lampa LED
Höjd 240 mm
Längd 115 mm
Vikt (med batteri) 0.6 g

Levereras utan batteri & laddare

product.downloads

Customers who bought this item also bought

134,00 kr
3 744,00 kr
249,00 kr
1 664,00 kr
2 236,00 kr
2 710,00 kr
2 721,00 kr
278,00 kr