Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCH333NT

DeWalt DCH333NT Borrhammare FlexVolt SDS+ 54V (utan batterier)

DeWalts FlexVolt borrhammare DCH333NT är en 54V borrhammare med grym prestanda. Den batteridrivna borrhammaren har en SDS+ infästning, är utrustad med rotationsstop, kolborstfri motor, låga vibrationer, LED-belysnyng och en riktigt kompakt och ergonomisk design. DCH333NT levereras utan batterier och laddare, men med T-STAK förvaringsväska samt bälteskrok och sidohandtag.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

5 766,00 kr

product.fulldescription

DeWalts FlexVolt borrhammare DCH333NT är en 54V borrhammare med grym prestanda. Den batteridrivna borrhammaren har en SDS+ infästning, är utrustad med rotationsstop, kolborstfri motor, låga vibrationer, LED-belysnyng och en riktigt kompakt och ergonomisk design. DCH333NT levereras utan batterier och laddare, men med T-STAK förvaringsväska samt bälteskrok och sidohandtag.

- Kategoriledande borrprestanda med över 66 hål (18 mm Ø x 80 mm) per laddning
- Rotationsstopp för lättare mejsling i kakel och gips samt frånkoppling av slagfunktionen för borrning i trä och metall
- Kolborstfri motor för extrem gångtid och minskat underhåll
- Perform & Protect: lägst vibrationer i klassen, 7,5 m/s² minskar trötthet
- Vitt LED-ljus med fördröjning
- Idealisk för borrning av hål för ankarfästning i betong, tegel och murverk från 4 till 30 mm
- Kompakt och ergonomisk design med låg vikt för större komfort under längre arbetsstunder

Tekniska data
Batteri XR FLEXVOLT
Fäste SDS-Plus
Spänning 18/54 V
Slagstyrka (EPTA 05/2009) 3.5 J
Obelastad hastighet 0-1000 varv/min
Slaghastighet 0-4480 slag/min
Max kapacitet betong 30 mm
Max kapacitet borrkrona mm
Max kapacitet trä 30 mm
Max kapacitet metall 13 mm
Vikt 3.7 kg
Längd 350 mm
Höjd 250 mm
Bredd 95 mm

Levereras med
Bälteskrok
Vridbart sidohandtag
Förvaringslåda

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 147,00 kr
4 822,00 kr