Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCF887D2

DeWalt DCF887D2 Slagskruvdragare 18V XR T-STAK (2x2,0ah)

DeWalt Slagskruvdragare DCF887 är en kraftfullare, lättare och smartare slagskruvdragare än sin föregångare. DCF887 har en kolborstfri motor som ger en högre hastigheter och större kraft. Slagskruvdragaren har även något som kallas PrecisionDrive

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

4 673,00 kr

product.fulldescription

DeWalt Slagskruvdragare DCF887 är en kraftfullare, lättare och smartare slagskruvdragare än sin föregångare. DCF887 har en kolborstfri motor som ger en högre hastigheter och större kraft. Slagskruvdragaren har även något som kallas PrecisionDrive vilket ger dig som användare större kontroll vid skruvdragning så att materialskador minskar avsevärt och ger dig mycket bättre kontroll av djupet skruven dras. DCF887D2 levereras med T-STAK förvaringväska samt 2st 18V 2,0ah batterier & snabbladdare.

PrecisionDrive ger dig full kontroll på 1:ans växel. PrecisionDrive innebär att du kan köra full gas ner tills skallen nästan har gått in i materialet. Då stannar maskinen till och håller du då in brytaren 1 sekund till så börjar maskinen långast att slå in skruven. Detta ger dig full kontroll över hur långt skruven går in i materialet och du undviker således skador på materialet för att du råkat dra in skruven för långt.

 • Kraftfull kolborstfri motor med vridmoment upp till 205Nm gör att tunga arbetsuppgifter blir slutförda snabbt.
 • Full kontroll uppnås med 3 olika hastigheter och vridmomentsfunktioner, inklusive PrecisionDrive
 • PrecisionDrive-mode ger extra kontroll under skruvdragning för att motverka materialskador.
 • Kompakt med lätt vikt - passar bra för användning i trånga utrymmen.
 • 3x LED-lampor ger utmärkt arbetsbelysning
 • Kompatibel med alla DEWALT 18V XR-batterier
 • 1/4" (6.35mm) 'drop in'-bitshållare för snabbt enhandsbyte

Tekniska data

 • Batteri Li-Ion
 • Spänning 18 V
 • Max vridmoment 205 Nm
 • Uteffekt 400 W
 • Obelastad hastighet 0-1000, 0-2800, 0-3250 varv/min
 • Slaghastighet 0 - 3800 slag/min
 • Max. bultdiameter N/A
 • Fäste 6.35mm (1/4")
 • Vikt 0.94 kg
 • Längd 134 mm
 • Höjd 195 mm

Levereras med

 • 2st 18V 2,0ah XR Batterier
 • Snabbladdare DCB115
 • Bälteskrok
 • Magnetisk bitshållare
 • TSTAK-kompatibel förvaringslåda

product.downloads

Customers who bought this item also bought

2 994,00 kr
2 408,00 kr