Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCF880NT

DeWalt DCF880NT Mutterdragare 1/2" 18V XR T-STAK (utan batterier)

Smidig och ergonomiskt utformad mutterdragare ifrån DeWalt. Har tre stycken led dioder som lyser upp arbetsområdet för att underlätta arbeten i mörker. Smalt gummibeklätt handtag för bästa komfort samt en totaltvikt på endast 1,54kg med batteri monterat. D

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

2 294,00 kr

product.fulldescription

Smidig och ergonomiskt utformad mutterdragare ifrån DeWalt. Har tre stycken led dioder som lyser upp arbetsområdet för att underlätta arbeten i mörker. Smalt gummibeklätt handtag för bästa komfort samt en totaltvikt på endast 1,54kg med batteri monterat. DCF880NT levereras i en T-STAK förvaringslåda utan batterier & laddare.

 • Senaste generationen mutterdragare
 • Kompakt design med låg vikt för användning i trånga utrymmen
 • Förbättrad ergonomisk design och gummigrepp ger större komfort och kontroll
 • Växelhus helt i metall för effektiv kraftöverföring och lång livslängd
 • Fronthus i aluminium ger större värmeavledning och ökar därmed motorns livslängd
 • Intelligent strömbrytare ger total kontroll
 • 1/2" (12.7 mm) fyrkantsfäste
 • Vitt LED-ljus med fördröjning
 • Bältesklämma i stål och stark magnetisk bitshållare
 • En del av den intelligenta XR litiumjon-serien utformad för effektivitet och snabbhet

Tekniska Data

 • Batterikemi     XR Li-Ion
 • Spänning     18 V
 • Max. ihållande moment     203 Nm
 • Uteffekt     250 W
 • Hastighet     0 - 2300 varv/min
 • Slaghastighet     0 - 2700 slag/min
 • Max. bultdiameter     M16
 • Fäste     1/2" (12.7 mm)
 • Vikt     1.54 kg (Med batteri)

DCF880N levereras i T-STAK förvaringsväska utan batterier & laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 244,00 kr