Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCF680G2

DeWalt DCF680G2 Gyroskruvdragare 7,2V (2x1,0ah)

Upptäck DeWalt DCF680G2, en 7.2V gyroskruvdragare med variabel hastighet och ergonomisk design, perfekt för detaljerade arbetsuppgifter.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

2 168,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCF680G2 är en avancerad skruvdragare som utnyttjar gyroskopisk teknik för att ge användaren exceptionell kontroll över maskinens riktning och hastighet. Genom att enkelt vinkla skruvdragaren åt höger eller vänster kan användaren styra rotationen, vilket ger en intuitiv användarupplevelse. Med en kraftfull 7,2 V motor och variabel hastighet upp till 430 varv/minut, är detta verktyg idealiskt för precisionsskruvning i diverse material.

- Gyroskopisk drift möjliggör enkelt byte av rotationsriktning genom handrörelser.
- Två positionershandtag förbättrar ergonomin och tillåter anpassning efter arbetsuppgiften.
- 16 positioners momentkontroll för exakt skruvning utan att skada material.
- Dubbla LED-lampor och en tydlig laddningsindikator ökar arbetskomforten.
- "Drop and load"-system för snabbt och enkelt bitsbyte.

Användningsområden
DeWalt DCF680G2 är särskilt lämplig för montering och installation där precision och flexibilitet är avgörande. Skruvdragaren är perfekt för professionella hantverkare såsom snickare, elektriker och installatörer som arbetar inom både inomhus- och utomhusmiljöer.

Tekniska data
Max vridmoment 4 Nm
Obelastad hastighet 0 - 430 varv/min
Fäste 6.35 mm
Vikt 0.5 kg
Längd 165 / 245 mm
Höjd 135 / 55 mm
Batteri Li-Ion, 7.2 V, 1 Ah
Ljudtryck 60 dB(A), Ljudeffekt 71 dB(A)
Hand/Arm Vibration < 2.5 m/s²

Levereras med
2 st 7.2 V Li-Ion batterier
7.2 V Li-Ion laddare
Förvaringslåda

Med DeWalt DCF680G2 får du en högpresterande och mångsidig skruvdragare som förbättrar produktiviteten och minimerar ansträngningen under långa arbetspass, tack vare dess avancerade funktioner och genomtänkta design.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

119,00 kr
449,00 kr
317,00 kr
308,00 kr
1 949,00 kr
3 869,00 kr
109,00 kr
4 385,00 kr