Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCF620NTX

DeWalt DCF620NT Skruvdragare 18V XR T-STAK med Automatdel DCF6202 (utan batterier)

DeWalt DCF620 är en 18V XR kolborstfri gipsskruvdragare, särskilt framtagen för effektiv montering av gips. Med sin kraftfulla motor på 440 varv/min erbjuder den maximal gångtid, snabbhet och effektivitet. Den kommer även med ett automatdel/skruvmagasin för smidig användning av bandad skruv. Den kompakta och lätta designen tillsammans med extra funktioner som LED-belysning och justerbart skruvhuvud gör detta verktyg idealiskt för både professionella och hobbyanvändare.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

2 929,00 kr

product.fulldescription

I bygg- och renoveringsbranschen är tid och effektivitet nyckeln till framgång. DeWalt DCF620 skruvdragare, en del av den 18V XR-serien, är skapad med detta i åtanke. Den kraftfulla kolborstfria motorn, som kan uppnå en imponerande 440 varv/min, gör att skruvarna sätts snabbt och effektivt, vilket maximerar arbetsflödet och minimerar trötthet.

Ett av de mest framstående dragen hos denna skruvdragare är skruvmagasinet. Designat för att passa de flesta bandade skruvar på marknaden, underlättar det uppgiften att snabbt och enkelt fästa gips. Dessutom kan magasinet lätt öppnas för rengöring, vilket förlänger verktygets livslängd.

För att garantera att jobbet blir perfekt varje gång, har DCF620 en verktygsfri djupinställning med finjustering. Oavsett om du arbetar på ett känsligt område eller behöver säkerställa att varje skruv är perfekt inbäddad, kommer detta verktyg att hjälpa dig att uppnå de bästa resultaten.

Belysning är ofta en utmaning på arbetsplatsen, särskilt i trånga utrymmen. Den integrerade LED-belysningen på denna skruvdragare säkerställer att du alltid har klart ljus, oavsett var du arbetar. Andra funktioner inkluderar en låsbar strömbrytare, ett ergonomiskt gummigrepp, och en roterbart skruvmagasin för att göra det lättare att nå hörn.

Slutligen kommer DeWalt DCF620 med en TSTAK II förvaringslåda. Detta gör transport och förvaring av verktyget enkelt och ordnat, och med TSTAK-systemet kan du enkelt kombinera denna låda med andra för en sömlös förvaringslösning.

- Kolborstfri motor ger effektivitet och lång livslängd.
- Automatdel/skruvmagasin för snabb montering med bandad skruv.
- LED-belysning för att lysa upp arbetsområdet.
- Ergonomisk design för komfort under längre arbetspass.
- Verktygsfri djupinställning för perfekt resultat.
- Levereras med en praktisk TSTAK II förvaringslåda.

DeWalt DCF620 är en kraftfull 18V XR skruvdragare med kolborstfri teknologi, avsedd för effektiv gipsmontering. Utrustad med ett automatdel/skruvmagasin, LED-belysning, ergonomisk design och många fler funktioner, gör den varje jobb smidigt och effektivt. Verktyget levereras med en TSTAK II förvaringslåda för enkel transport och förvaring.

Användningsområden
Montering av gipsplattor, byggprojekt, renoveringsarbeten, inredningsarbeten.

Tekniska data
Batterikemi Li-Ion
Spänning 18 V
Max vridmoment 5 - 30 Nm
Uteffekt 435 W
Obelastad hastighet 0 - 4400 varv/min
Fäste (Hex) 6.35 mm
Vikt 1.88 kg
Huvudlängd 335 mm
Längd 380 mm
Höjd 233 mm

Levereras med
Skruvhuvud för lös skruv
DT7520 magnetisk bitsförlängare med 25 mm skruvbits PH2
DCF6202 Skruvmagasin
T-STAK förvaringsväska
Levereras i T-STAK förvaringsväska men utan batterier och laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 599,00 kr
369,00 kr
4 994,00 kr
109,00 kr