Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCF620D2K

DeWalt DCF620D2K Automatskruvdragare 18V XR (2x2,0ah)

DeWalt DCF620D2K är en automatskruvdragare med 18V XR-batteriteknik, som erbjuder snabb, kraftfull skruvning för professionella och hobbysnickare. Den kombinerar kompakt storlek med hög effekt och levereras med två 2,0 Ah batterier för längre driftstid. Inbyggd LED-belysning lyser upp arbetsområdet, och den anpassningsbara hastighetskontrollen ger optimal prestanda för varje uppgift.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

3 744,00 kr

product.fulldescription

Inom bygg- och renoveringssektorn kan rätt verktyg göra hela skillnaden. DeWalt DCF620D2K är en sådan spelväxlare. Driven av den erkända 18V XR-batteritekniken levererar denna automatskruvdragare enastående kraft och hastighet, vilket gör skruvning snabb och enkel.

En av de största fördelarna med DCF620D2K är den långa driftstiden. Tack vare de två medföljande 2,0 Ah batterierna kan användarna förvänta sig en konsekvent kraftleverans och längre tidsperioder mellan varje laddning. Detta minimerar avbrott och maximerar produktiviteten på arbetsplatsen.

Men kraften och batteriets livslängd är bara början. Denna skruvdragare är speciellt utformad med användaren i åtanke. Den har en kompakt och lätt design som gör den lätt att hantera, vilket är särskilt viktigt under långa arbetspass eller när man arbetar på trånga platser. Dessutom tillåter den variabla hastighetskontrollen användarna att finjustera skruvdragarens prestanda baserat på specifika arbetskrav och det material som bearbetas.

I dåligt upplysta arbetsmiljöer blir den inbyggda LED-belysningen oerhört användbar. Inte bara förbättrar det synligheten, men det säkerställer också att arbetet utförs noggrant och säkert.

Sammanfattningsvis är DeWalt DCF620D2K inte bara ett kraftfullt verktyg, utan också ett som är tänkt att underlätta och förbättra användarens arbetsupplevelse.

- Kraftfull skruvning med 18V XR-batteriteknik.
- Lång driftstid tack vare två 2,0 Ah batterier.
- Kompakt och ergonomisk design för användarkomfort.
- Anpassningsbar hastighetskontroll för olika arbetskrav.
- LED-belysning för arbete i dåligt upplysta områden.
- Ansedd och pålitlig märkeskvalitet med DeWalt.

DeWalt DCF620D2K automatskruvdragare med 18V XR-teknik erbjuder kraftfull och pålitlig prestanda för alla dina skruvbehov. Levereras med två 2,0 Ah batterier för utökad driftstid. Den kompakta designen, LED-belysningen och den variabla hastighetskontrollen gör den idealisk för både proffs och hemmafixare.

Användningsområden
Skruvning i trä, metall, plast; montage av möbler, installation av hyllor, byggarbeten, montering av skåp.

Tekniska data
Batterikemi Li-Ion
Spänning 18 V
Batteri 2.0 Ah
Max vridmoment 5 - 30 Nm
Uteffekt 435 W
Obelastad hastighet 0 - 4400 varv/min
Fäste (Hex) 6.35 mm
Vikt 1.88 kg
Huvudlängd 335 mm
Längd 380 mm
Höjd 233 mm

Levereras med
2st 18V 2.0 Ah batterier
XR Multiladdare
DCF6201 Skruvmagasin
DT7205 Skruvbits PR2
Skruvhuvud för lös skruv
DT7520 magnetisk bitsförlängare med 25 mm skruvbits PH2
Förvaringslåda TSTAK II

product.downloads

Customers who bought this item also bought

109,00 kr
1 939,00 kr
4 994,00 kr
128,00 kr
1 694,00 kr
2 369,00 kr
4 703,00 kr
2 244,00 kr