Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCE089LR

DeWalt DCE089LR Linje-/Korslaser 3x360° (4xAA)

DeWalt Kors-/Linjelaser DCE089LR är en självnivellerande korslaser som projicerar 3st laserlinjer. Alla linjer på korslasern kan aktiveras och avaktiveras separat eller köras alla samtidigt. DCE089LR levereras med en adapter för 4st AA batterier samt väggh

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

5 483,00 kr

product.fulldescription

DeWalt Kors-/Linjelaser DCE089LR är en självnivellerande korslaser som projicerar 3st laserlinjer. Alla linjer på korslasern kan aktiveras och avaktiveras separat eller köras alla samtidigt. DCE089LR levereras med en adapter för 4st AA batterier samt vägghållare och en praktiskt förvaringsväska.

- 3st 360° självnivellerande linjer
- Projekterar horisontella och verktikala linjer
- Variabel blinksekvens för manuellt läge
- Arbetsintervall: 15m (upp till 50m med mottagare)
- Noggrannhet: +/- 3 mm på 10m
- 4st AA batterier ingår + batteriadapter
- Integrerad magnet på baksidan

Tekniska data
Laserklass 2
Noggrannhet 3/10 mm/m
Antal laserstrålar 3
Riktning laserstrålar SV HV
Synbarhet inomhus 15 m
Självnivellerande räckvidd 4 °
Strömkälla SV 4 x AA Batteries
Stativkoppling SV YES
Vikt (med batteri) 3864 g
Bredd 450 mm
Längd 317 mm
Höjd 155 mm

Levereras med
Batteriadapter
4st AA-batterier
Förvaringsväska

product.downloads

Customers who bought this item also bought

7 565,00 kr
1 611,00 kr
4 500,00 kr
1 690,00 kr
878,00 kr
15 314,00 kr
27 500,00 kr
333,00 kr