Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCE089D1G

DeWalt DCE089D1G Grön Linje-/Korslaser 3x360° (1x2,0ah)

DeWalt DCE089D1G är en avancerad grön korslaser utrustad med tre självnivellerande gröna ljuskällor för maximal synlighet och precision. Driven av DeWalts 10,8V XR slidepack batterier, denna robusta enhet är idealisk för kakel- och klinkersättning, installationsarbeten samt monteringsarbeten, med möjlighet att projicera 4 vertikala linjer i 90° och erbjuda 360° täckning horisontellt.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

6 244,00 kr

product.fulldescription

Upptäck DeWalt DCE089D1G, en grön korslaser som tar precision och användarvänlighet till nästa nivå. Den här enheten kan projicera 4 vertikala linjer i 90° vinklar samt en 360° horisontell linje, vilket gör den perfekt för en mängd professionella tillämpningar inklusive kakel- och klinkersättning, installations- och monteringsarbeten. Med en synlighet på upp till 30m inomhus och 60m med mottagare, är denna laser byggd för att leverera exceptionella resultat även under de mest krävande förhållanden.

Utöver dess imponerande projiceringskapacitet, erbjuder DCE089D1G upp till 12 timmars driftstid på ett fulladdat 10,8V 2.0Ah XR Li-Ion batteri, vilket säkerställer långvarig prestanda för hela arbetsdagen. Lasern är dessutom byggd för att tåla fall från upp till 2 meter och har en IP65-klassning, vilket gör den tillräckligt robust för tuffa arbetsplatser. Dess inbyggda magnet och självnivelleringsfunktion ±4° bidrar till ökad flexibilitet och enkelhet i användning.

- Projicerar 4 vertikala och 1 horisontell linje för 360° täckning.
- Hög synlighet och precision med gröna ljuskällor.
- Upp till 12 timmars kontinuerlig driftstid.
- Falltålig upp till 2m och IP65 vattentät skyddsklass.
- Självnivellerande med en nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3mm/m.

Användningsområden
Professionell kakel- och klinkersättning.
Installation och montering av diverse system och konstruktioner.
Exakt mätning och utmärkning i ljudkänsliga miljöer.

Tekniska data
Laserklass II
Självnivellering ±4°
Synbarhet 30m inomhus, 60m med mottagare
Projicering 3st 360° linjer
Nivelleringsnoggrannhet ±0,3mm/m
Mått (LxBxH) 317mm x 450mm x 155mm
Vikt 4,4kg

Levereras med
1st 10,8V 2.0Ah XR Li-Ion batteri
Multiladdare XR
Vägghållare
Förvaringslåda

product.downloads

Customers who bought this item also bought

16,00 kr
48,00 kr
81,00 kr
2 790,00 kr
1 454,00 kr
540,00 kr
118,00 kr
74,00 kr