Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCD791P2

DeWalt DCD791P2 Borr-/Skruvdragare 18V XR Kolborstfri (2x5,0ah)

DeWalt DCD791P2 är en kraftfull 18V XR Li-Ion borrmaskin/skruvdragare med en kolfri motor, två 5,0 Ah-batterier och intelligent design för överlägsen effektivitet och hållbarhet. Dess kompakta design, dubbelväxlad växellåda och 15 positioners momentkontroll möjliggör precision i ett brett spektrum av arbetsuppgifter.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

3 244,00 kr

product.fulldescription

DeWalt DCD791P2 är en högpresterande 18V XR Li-Ion borrmaskin/skruvdragare designad för yrkesmässig användning. Den kolfria motorn ger inte bara en hög effektivitet utan även en längre livslängd, vilket gör verktyget till en pålitlig partner för alla typer av borrnings- och skruvningsuppgifter. Med ett maximalt vridmoment på upp till 70 Nm är den kraftfull nog att hantera de mest krävande uppgifterna.

Denna borrmaskin/skruvdragare erbjuder två hastigheter och 15 momentinställningar, vilket ger användaren fullständig kontroll för att optimera arbetsflödet. Den är utrustad med en borrlägefunktion som minskar risken för skador på ytan vid borrning. Dess kompakta och lätta design gör den idealisk för arbete i trånga utrymmen, medan det förbättrade ergonomiska greppet säkerställer komfort även under långa arbetspass.

Setet inkluderar två 5,0 Ah XR Li-Ion batterier med laddningsindikator, vilket ger en lång driftstid. En XR multiladdare som är kompatibel med 18V, 14.4V och 10.8V XR Li-Ion batterier, samt en bältesklämma och en stark magnetisk bitshållare för ökad bekvämlighet, ingår också. Allt detta levereras i en TSTAK förvaringslåda för enkel transport och förvaring.

- Kolfri motorteknologi för hög effektivitet och längre livslängd
- 15 positioners momentkontroll och dubbelväxlad växellåda för optimal precision
- Två 5,0 Ah-batterier för lång driftstid
- Kompakt och lätt design för arbete i trånga utrymmen
- Intelligent strömbrytare och ergonomisk design för större komfort och kontroll

DeWalt DCD791P2 kombinerar avancerad teknologi och användarvänlig design för att erbjuda en kraftfull och mångsidig borrmaskin/skruvdragare, perfekt för professionella användare.

Användningsområden
Professionella borrnings- och skruvningsuppgifter
Arbete i trånga utrymmen
Långa arbetspass som kräver pålitlig och effektiv verktygsanvändning

Tekniska data
Batterityp XR Li-Ion
Spänning 18 V
Batterikapacitet 5.0 Ah
Max vridmoment (hårt) 70 Nm
Max vridmoment (mjukt) 27 Nm
Uteffekt 460 W
Obelastad hastighet 0-550/2000 varv/min
Chuck-kapacitet 1.5-13 mm
Max kapacitet trä 40 mm
Max kapacitet metall 13 mm
Vikt 1.7 kg
Längd 173 mm
Höjd 203 mm

Denna borrskruvdragare är utrustad med ett kraftfullt 18 V XR Li-Ion batteri på 5.0 Ah, vilket säkerställer lång drifttid och hög prestanda. Med ett max vridmoment på 70 Nm (hårt) och 27 Nm (mjukt) klarar den av de mest krävande uppgifterna. Den erbjuder också variabel hastighetskontroll med två hastighetsinställningar för optimal precision. Chuckens kapacitet på 1.5-13 mm möjliggör användning av en bred variation av borr och bits. Dessutom har den utmärkt kapacitet för borrning i trä (upp till 40 mm) och metall (upp till 13 mm), vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för både professionella och hemmaprojekt. Med en kompakt design och lätt vikt på endast 1.7 kg är den både bekväm och enkel att använda i olika arbetspositioner.

Levereras med
2st 18V 5.0 Ah Li-Ion batterier med laddningsindikator
XR multiladdare
Bältesklämma
Magnetisk bitshållare
TSTAK förvaringslåda

product.downloads

Customers who bought this item also bought

119,00 kr
14,00 kr
84,00 kr
55,00 kr
118,00 kr
48,00 kr
74,00 kr
191,00 kr