Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   DCD791NT

DeWalt DCD791NT Borr-/Skruvdragare 18V XR Kolborstfri T-STAK (utan batterier)

DeWalt DCD791NT är en kraftfull och effektiv borrmaskin/skruvdragare med förbättrad design och teknologi, inklusive kolborstfri motor och justerbar LED-belysning, för optimal prestanda i alla arbetsmiljöer.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 875,00 kr

product.fulldescription

Upplev den nya och förbättrade DeWalt DCD791NT, en borrmaskin/skruvdragare som tar din borrning och skruvdragning till nästa nivå. Den här uppgraderade modellen är utrustad med en kraftfull kolborstfri motor som inte bara ökar effektiviteten utan även förbättrar maskinens ventilation, vilket förlänger verktygets livslängd.

DCD791NT är särskilt designad för bekväm användning även i trånga utrymmen tack vare sin kompakta form och låga vikt. Maskinen har en robust tvåväxlad metallväxellåda som säkerställer långvarig prestanda och tillförlitlighet. För finjustering av ditt arbete, erbjuder borrskruvdragaren 15 momentinställningar för optimal precision vid skruvdragning.

Den förbättrade LED-belysningen med tre justerbara styrkor gör att du kan anpassa belysningen efter arbetsmiljön och uppgiften, vilket förbättrar både säkerhet och arbetseffektivitet. Ergonomisk design och ett bekvämt gummigrepp gör långvariga projekt mindre ansträngande.

- Kolborstfri motorteknik för högre effektivitet och bättre ventilation.
- Kompakt och lätt för användning på svåråtkomliga platser.
- Förbättrad LED-belysning för arbete i olika ljusförhållanden.
- 15 positioners momentkontroll för exakt skruvdragning.
- Del av DeWalt's intelligenta XR Li-ion-serie, designad för optimal effektivitet.

Användningsområden
DCD791NT är idealisk för professionella hantverkare såsom snickare, elektriker och installatörer som behöver ett tillförlitligt och kraftfullt verktyg för både tunga och precisionstunga arbetsuppgifter.

Tekniska data
Batterityp XR Li-Ion
Spänning 18 V
Batterikapacitet 5.0 Ah
Max vridmoment (hårt/mjukt) 70 Nm / 27 Nm
Obelastad hastighet 0-550 / 2000 rpm
Chuck-kapacitet 1.5-13 mm
Max kapacitet (trä/metall) 40 mm / 13 mm
Vikt 1.7 kg
Dimensioner (LxH) 173 mm x 203 mm

Levereras med
Bältesklämma
Magnetisk bitshållare
TSTAK förvaringslåda

DCD791NT från DeWalt är det optimala valet för hantverkare som söker en pålitlig, mångsidig och kraftfull borrmaskin/skruvdragare som klarar av de mest krävande uppgifterna med enastående precision och effektivitet.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 244,00 kr
2 622,00 kr
1 994,00 kr
1 207,00 kr