Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: DeWalt
SKU   D26414

DeWalt D26414 Varmluftspistol 2000W (Digital)

DeWalts varmluftspistol D26414 är en digitalt styrd varmpluftspistol med en arbetstemperatur som är ställbar mellan 50-600°C. D26414 levereras i kartong inkl 2st munstycken.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
DeWalt 3-års garanti

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

1. Registrering

Produkten har registrerats av den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren inom 4 veckor efter köpet på dewalt.se/my-dewalt (kontaktuppgifter om DEWALT-produktanvändaren, verktygskatalognummer, serienummer och datakod krävs).

Verktygsuppsättningar som omfattar ett antal olika verktyg är undantagna från registrering, medan enskilda verktyg i sådana uppsättningar måste registreras.

2. Allmänna villkor

2.1 DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändare som har köpt DEWALT-produkterna från en auktoriserad europeisk DEWALT-återförsäljare för användning i sin bransch eller sitt yrke. DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti är inte tillgänglig för personer som köper DEWALT-produkten för återförsäljning eller uthyrning.

2.2 Denna garanti får inte överlåtas. Den är endast tillgänglig för den ursprungliga DEWALT-produktanvändaren som har köpt och registrerat produkten på det sätt som anges ovan.

2.3 Utöver de villkor som beskrivs i detta dokument gäller även de villkor som föreskrivs i DEWALTs europeiska PT-garanti.

2.4 En produktreparation eller ett utbyte under denna garanti förlänger eller förnyar inte garantiperioden. Den 3-åriga garantiperioden börjar på den ursprungliga inköpsdagen och slutar 36 månader senare.

2.5 Genom att registrera produkten under DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti accepterar DEWALT-produktanvändaren de villkor som anges ovan och att produkten är undantagen från DEWALTs 30-1-1-policy som upphävs 01-01-2016.

3. Produkter som är undantagna från DEWALTs europeiska 3-åriga PT-garanti.

Utöver de produktundantag som anges i DEWALTs europeiska PT-garanti, paragraf 3, är följande produkter med varumärket DEWALT också undantagna:
Infästningsverktyg, t.ex. spikpistoler, krutdrivna verktyg.
Batterier (förutom Powerstack™) och laddare.
Återbyggda eller rekonditionerade produkter som identifieras med ytterligare märkningar – "omarbetad på fabrik" och/eller "Q".
DCF921 Mutterdragare for Ställningsbyggande.

4. Framställning av ett garantianspråk

4.1 För att framställa ett garantianspråk ska du kontakta din återförsäljare eller söka upp ditt närmaste DEWALT-auktoriserade DEWALT-reparationsombud på service.dewalt.se

4.2 DEWALT-verktyget måste återlämnas till återförsäljaren eller ett auktoriserat DEWALT-reparationsombud med alla delar intakta, med det ursprungliga inköpsbeviset och ett giltigt europeiskt 3-årigt garantiintyg.

4.3 DEWALT förbehåller sig rätten att avvisa anspråk under denna garanti som enligt det auktoriserade reparationsombudet inte beror på material- eller tillverkningsdefekter eller inte stämmer överens med de angivna villkoren i DEWALTs europeiska PT-garanti.

5. Ändringar av villkoren

5.1 DEWALT förbehåller sig rätten att granska och ändra sina garantipolicyer och -perioder samt reglerna om vilka produkter som omfattas av garantin utan varsel när DEWALT finner det lämpligt.

5.2 DEWALTs gällande europeiska PT-garantivillkor finns på service.dewalt.se, hos din lokala DEWALT-återförsäljare eller på ditt lokala DEWALT-kontor.

Klicka här för de fullständiga villkoren för vår garanti.

1 348,00 kr

product.fulldescription

DeWalts varmluftspistol D26414 representerar toppen av innovation och användarvänlighet för professionella hantverkare. Denna digitalt styrda varmluftspistol tillåter en exakt inställning av arbetstemperaturen från 50 till 600°C, vilket gör den perfekt för en mängd olika applikationer, från att torka färg till att forma och krympa material. Dess kraftfulla 2000 W motor är designad för optimal kylning och långvarig prestanda, medan den lätta och kompakta designen säkerställer enkel hantering även under långa arbetspass.

Med mycket bra temperaturkontroll och minnesfunktion kan användare enkelt återgå till tidigare inställningar för konsekventa temperaturkrav, vilket ökar effektiviteten och precisionen i arbetet. Luftflödet på 650 l/min garanterar en jämn och kraftfull värme distribution, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

D26414 levereras med två munstycken - ett koniskt för riktad värmeapplikation och ett brett för större ytor - vilket ger ytterligare mångsidighet och anpassningsförmåga för varje specifikt arbetskrav. Med en vikt på endast 0.85 kg och dimensionerna 265 mm i längd och 210 mm i höjd, kombinerar denna varmluftspistol portabilitet med kraftfull prestanda, vilket gör den till en ovärderlig del av utrustningen för yrkesmän inom alla fält.

- Digitalt styrd för exakt temperaturinställning mellan 50-600°C.
- Kraftfull 2000 W motor med optimal kylning.
- Liten och smidig för enkel hantering.
- Mycket bra temperaturkontroll med minnesfunktion.
- Levereras med koniskt och brett munstycke för flexibel användning.

DeWalts D26414 varmluftspistol erbjuder professionella användare en kraftfull och exakt verktygslösning med digital temperaturkontroll och minnesfunktion, perfekt för en mängd olika arbetsuppgifter.

Användningsområden
Professionella hantverkare inom bygg, renovering och tillverkning.
Applikationer som kräver precisionsvärmning, t.ex. torkning, formning, och krympning.
Mångsidig användning tack vare medföljande munstycken.

Tekniska data
Ineffekt 2000 W
Arbetstemperatur 50-600 ° C
Luftflöde 650 l/min
Vikt 0.85 kg
Längd 265 mm
Höjd 210 mm

Levereras med
Koniskt munstycke
Brett munstycke

product.downloads

Customers who bought this item also bought

748,00 kr