Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   25460T

Delver Sågklinga 60T 254mm EXTREME CUT (Fina Snitt)

Delver 254mm sågklinga är det perfekta valet för precisionssågning i trä. Idealisk för lister, parkett och liknande material, denna klinga erbjuder fina snitt tack vare dess innovativa design. Med antivibrationsspår som minskar klingvibrationer och extra stora hårdmetalltänder för längre livslängd, garanterar denna klinga hög prestanda och hållbarhet. Klingans diameter är 254 mm med en hålstorlek på 30 mm, vilket gör den lämplig för en mängd olika sågar.

Out of stock
product.showwarehousestatus
494,00 kr

product.fulldescription

Delver 254mm sågklinga är en högpresterande lösning för alla som arbetar med träbearbetning. Den är skräddarsydd för att ge fina och precisa snitt, vilket gör den idealisk för detaljerade arbeten som lister och parkett. Denna sågklinga är inte bara effektiv utan också byggd för att hålla. Dess unika antivibrationsspår effektivt reducerar avvikelser i bladet och minskar klingvibrationer, vilket resulterar i jämnare snitt och förbättrad precision.

För att ytterligare öka dess livslängd och prestanda, är klingan utrustad med extra stora hårdmetalltänder. Dessa tänder är konstruerade för att tåla intensiv användning över tid, vilket gör klingan till ett ekonomiskt val för både professionella snickare och hobbyanvändare. Med en klingdiameter på 254 mm och en hålstorlek på 30 mm, är denna sågklinga mångsidig och kan användas med olika sågtyper. Dessutom har klingan 60 tänder med en växelvis toppslipad tandform och en positiv skärvinkel på 10°, vilket optimerar sågningen för de renaste och jämnaste snitten.

Idealisk för fina snitt i lister, parkett och andra trämaterial.
Antivibrationsspår för minskade vibrationer och jämnare snitt.
Extra stora hårdmetalltänder för ökad hållbarhet och livslängd.
Kraftig stomme för högre kvalitet på snitten.
60 växelvis toppslipade tänder för optimal precision.

Delver 254mm sågklinga är en utmärkt investering för alla som värdesätter precision och kvalitet i träbearbetning. Dess avancerade funktioner garanterar exceptionella snitt och långvarig användning.

Användningsområden
Professionell och hemmabaserad träbearbetning.
Detaljerade snickeriarbeten som lister och parkett.
Projekt som kräver hög precision och rena snitt.

Tekniska data
Klingdiameter 254 mm
Hålstorlek 30 mm
Tjocklek 2,2 mm
Skärbredd 3,2 mm
Antal tänder 60
Tandform Växelvis toppslipad
Skärvinkel 10° (Positiv)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

7 420,00 kr
9 369,00 kr
841,00 kr
4 945,00 kr
369,00 kr
6 068,00 kr
72,00 kr
218,00 kr