Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   25048T

Delver Sågklinga 48T 250mm EXTREME CUT (Allmän användning)

Delver 250mm sågklinga är ett mångsidigt verktyg för allmän användning, perfekt för olika trämaterial. Med 48 tänder ger den fina snitt, idealiska för lister och parkett. Den har antivibrationsspår som reducerar bladavvikelser, extra stora hårdmetalltänder för längre livslängd, och en kraftig stomme som förbättrar snittkvaliteten. Klingans diameter är 250 mm med en 30 mm hålstorlek, vilket gör den till en tillförlitlig partner i alla träbearbetningsprojekt.

In stock
product.showwarehousestatus
369,00 kr

product.fulldescription

Delver 250mm sågklinga är designad för att tillgodose behoven hos både professionella snickare och DIY-entusiaster. Med en klingdiameter på 250 mm och en hålstorlek på 30 mm, är den anpassad för de flesta kap- och klyvsågar, och lämpar sig utmärkt för en rad olika trämaterial. Den är speciellt effektiv för arbeten som kräver fina snitt, som när man arbetar med lister eller parkett, och garanterar högkvalitativa resultat vid varje användning.

Denna sågklinga skiljer sig från andra genom dess innovativa antivibrationsspår, som effektivt reducerar avvikelser i bladet och minskar klingvibrationer. Detta bidrar till en ökad precision och jämnare snitt. Dessutom säkerställer de extra stora hårdmetalltänderna en längre livslängd och hållbarhet, även vid frekvent användning. Med en skärbredd på 3,2 mm och 48 växelvis toppslipade tänder med en positiv skärvinkel på 10°, är klingan optimerad för att leverera rena och skarpa snitt, vilket är avgörande för alla slags träbearbetningsprojekt.

- Idealisk för allmän användning på olika trämaterial.
- 48 tänder för fina snitt, perfekt för lister och parkett.
- Antivibrationsspår för precision och mindre vibrationer.
- Extra stora hårdmetalltänder för längre livslängd och hållbarhet.
- Kraftig stomme som ger högkvalitativa och rena snitt.

Delver 250mm sågklinga är den optimala lösningen för alla som behöver ett pålitligt och mångsidigt verktyg för träbearbetning. Den kombinerar hållbarhet, precision och kvalitet, vilket gör den till en oumbärlig del av varje verktygssamling.

Användningsområden
Allmän träbearbetning och snickeri.
Skapande av fina snitt i lister, parkett och andra trämaterial.
Användning i både professionella och hobbybaserade projekt.

Tekniska data
Klingdiameter 250 mm
Hålstorlek 30 mm
Tjocklek 2,2 mm
Skärbredd 3,2 mm
Antal tänder 48
Tandform Växelvis toppslipad
Skärvinkel 10° (Positiv)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

9 749,00 kr
2 124,00 kr
213,00 kr
197,00 kr
1 455,00 kr
4 195,00 kr
53,00 kr
858,00 kr