Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   21648T

Delver Sågklinga 48T 216mm EXTREME CUT (Fina Snitt)

Delver 216mm sågklinga är ett utmärkt val för allmän användning, speciellt anpassad för fina snitt i olika trämaterial, inklusive lister. Med en klingdiameter på 216 mm och hålstorlek på 30 mm, kombinerar den mångsidighet och precision. Klingan har antivibrationsspår som minskar bladavvikelser och klingvibrationer. Dess extra stora hårdmetalltänder förlänger livslängden, och den kraftiga stommen säkerställer överlägsna snitt. Perfekt för exakta och rena snitt i alla dina träbearbetningsprojekt.

In stock
product.showwarehousestatus
311,50 kr

product.fulldescription

Delver 216mm sågklinga är designad för att möta kraven hos professionella snickare och hantverkare som söker precision i sina arbetsprojekt. Denna sågklinga är idealisk för att skapa fina och rena snitt i en mängd olika trämaterial. Den är speciellt effektiv för detaljarbeten som lister, vilket gör den till en oumbärlig del av varje snickeriverktygsarsenal. Med en klingdiameter på 216 mm och en 30 mm hålstorlek, är den kompatibel med en mängd olika sågar, vilket ökar dess användbarhet.

Denna sågklinga är utrustad med avancerade funktioner för att förbättra sågupplevelsen och resultatet. Antivibrationsspår på klingan reducerar effektivt avvikelser i bladet och minskar klingvibrationer, vilket bidrar till jämnare och mer exakta snitt. De extra stora hårdmetalltänderna är designade för att ge en längre livslängd, även under intensiv användning. Dessutom har klingan en unik tandform, växelvis toppslipad, med en negativ skärvinkel på -5°, vilket optimerar snittkvaliteten och gör den idealisk för finbearbetning.

- Perfekt för fina snitt i lister och andra trämaterial.
- 216 mm klingdiameter och 30 mm hålstorlek för bred kompatibilitet.
- Antivibrationsspår för mindre avvikelser och jämnare snitt.
- Extra stora hårdmetalltänder för längre livslängd.
- Kraftig stomme som garanterar högkvalitativa och rena snitt.

Delver 216mm sågklinga erbjuder professionell precision och hållbarhet, vilket gör den till en idealisk partner för alla dina träbearbetningsprojekt. Dess avancerade design och robusta konstruktion garanterar konsekvent hög prestanda.

Användningsområden
Professionell och hemmabaserad träbearbetning.
Skapande av fina snitt i lister och andra trämaterial.
Användning i både professionella och hobbybaserade sågprojekt.

Tekniska data
Klingdiameter 216 mm
Hålstorlek 30 mm
Tjocklek 1.8 mm
Skärbredd 2.8 mm
Antal tänder 48
Tandform Växelvis toppslipad
Skärvinkel -5° (Negativ)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

196,00 kr
993,00 kr
2 471,00 kr
7 038,00 kr
772,00 kr
4 813,00 kr
296,00 kr
114,00 kr