Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   16048T

Delver Sågklinga 48T 160mm EXTREME CUT (Fina Snitt)

Delver Cirkelsågsklinga 160mm är idealisk för professionella hantverkare som kräver högsta kvalitet i sina projekt. Designad för splitterfria snitt i trä, plywood, laminat och massivt trä, erbjuder denna klinga exceptionell precision. Med antivibrationsspår för minskade vibrationer, extra stora hårdmetalltänder för lång livslängd, och en kraftig stomme för stabilitet, garanterar denna klinga rena och exakta resultat. Kompatibel med populära sänksågar som Festool, Bosch, Makita och DeWalt.

In stock
product.showwarehousestatus
369,00 kr

product.fulldescription

Delver Cirkelsågsklinga 160mm är skräddarsydd för de mest krävande snickeriprojekten och är en ovärderlig resurs för professionella hantverkare. Den är särskilt utvecklad för att skapa rena, fina och splitterfria snitt i en mängd olika material, inklusive trä, plywood, laminat och massivt trä. Denna högkvalitativa sågklinga är konstruerad för att ge de bästa möjliga prestanda och är ett idealiskt val för hantverkare som inte kompromissar med kvaliteten på sina verktyg.

Denna sågklinga har flera unika egenskaper som skiljer den från andra klingor på marknaden. Dess antivibrationsspår är noga utformade för att effektivt minska vibrationer under användning, vilket direkt bidrar till högre precision och jämnare snitt. De extra stora hårdmetalltänderna är inte bara hållbara utan också utformade för att behålla sin skärpa under lång tid, även vid frekvent användning. Klingans kraftiga stomme bidrar till ökad stabilitet och stöd, vilket ytterligare förbättrar kvaliteten på sågresultaten. Dessutom, med växelvis slipade tänder, skär klingan effektivt och rent, vilket är avgörande för professionellt arbete.

- Utformad för splitterfri sågning i trä, plywood, laminat och massivt trä.
- Antivibrationsspår som minimerar vibrationer och förbättrar precisionen.
- Extra stora hårdmetalltänder för utökad livslängd och hållbarhet.
- Kraftig stomme för stabilitet och jämnare snitt.
- Växelvis slipade tänder för effektiv och ren sågning.
- Kompatibilitet med flera välkända sänksågar.

Delver Cirkelsågsklinga 160mm representerar den ultimata kombinationen av precision, hållbarhet och kvalitet. Med dess avancerade design och kompatibilitet med populära sänksågar är den en idealisk lösning för hantverkare som prioriterar precision och effektivitet i sina projekt.

Användningsområden
Precisionssågning i trä, plywood, laminat och massivt trä.
Användning i krävande snickeriprojekt och finsnickeri.
Kompatibel med flera populära modeller av sänksågar för mångsidighet.

Tekniska data
Klingdiameter 160 mm
Hålstorlek 20 mm
Tjocklek 1.6 mm
Skärbredd 2.2 mm
Antal tänder 48
Tandform Växelvis toppslipad
Skärvinkel +8° (Positiv)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

874,00 kr
489,00 kr
57,00 kr
4 487,00 kr
81,00 kr
391,00 kr
8,00 kr
221,00 kr