Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   21624T

Delver Sågklinga 24T 216mm EXTREME CUT (Allmän användning)

Delver 216mm sågklinga är en mångsidig lösning för alla typer av träbearbetningsprojekt. Denna klinga är idealisk för att arbeta med olika trämaterial och är designad för att ge rena och precisa snitt. Med sin klingdiameter på 216 mm och en 30 mm hålstorlek, passar den i många sågar. Antivibrationsspår reducerar avvikelser och minskar klingvibrationer, medan extra stora hårdmetalltänder säkerställer en lång livslängd. Den kraftiga stommen bidrar till ännu bättre snittkvalitet.

In stock
product.showwarehousestatus
572,00 kr incl. VAT

product.fulldescription

Delver 216mm sågklinga är skapad för att tillhandahålla pålitlig och högkvalitativ sågning för en rad olika träbearbetningsprojekt. Med en klingdiameter på 216 mm och en hålstorlek på 30 mm, erbjuder denna sågklinga en perfekt balans mellan mångsidighet och effektivitet. Den är särskilt utformad för att hantera allt från enkla snickeriarbeten till mer krävande uppgifter, och fungerar utmärkt på de flesta trämaterial. Denna sågklinga garanterar rena, precisa snitt, vilket är avgörande för både professionella och hobbysnickare.

Denna sågklinga är utrustad med flera unika funktioner som höjer sågkvaliteten. Dess antivibrationsspår minimerar effektivt avvikelser i bladet och klingvibrationer, vilket leder till jämnare och mer exakta snitt. De extra stora hårdmetalltänderna ger klingan en betydande hållbarhet och en längre livslängd, även under frekvent användning. Klingans kraftiga stomme ger ökad stabilitet och bidrar till att leverera ännu bättre snittkvalitet. Med 24 växelvis toppslipade tänder och en negativ skärvinkel på -5°, är klingan optimerad för att skapa effektiva och rena snitt.

- Mångsidig användning för olika trämaterial.
- Antivibrationsspår för minskade avvikelser och högre precision.
- Extra stora hårdmetalltänder för längre livslängd och hållbarhet.
- Kraftig stomme för stabilare och renare snitt.
- 24 växelvis toppslipade tänder för effektiv sågning.

Delver 216mm sågklinga är den ultimata lösningen för alla som behöver en tillförlitlig och mångsidig sågklinga för träbearbetning. Dess avancerade design och hållbara konstruktion gör den till ett perfekt val för både professionella och DIY-projekt.

Användningsområden
Allmän träbearbetning och snickeri.
Perfekt för precisionssågning i olika trämaterial.
Lämplig för både professionella och hobbysågar.

Tekniska data
Klingdiameter 216 mm
Hålstorlek 30 mm
Tjocklek 1.8 mm
Skärbredd 2.4 mm
Antal tänder 24
Tandform Växelvis toppslipad
Skärvinkel -5° (Negativ)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

40,00 kr
369,00 kr